Lys og skygge
Bildet inngår i albumet • Utsnitt • - Studie av detaljer i omgivelsene
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger351
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_552027} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Rune N.
Du oppfyller forsåvidt egen tittel.
Bruk av lys og skygge, der lyset nesten går ut i utbrent og skyggene nærmer seg null.
Sorthvitt i natur.
Her er en slags innramming.
Repetisjon og mønstre.
Kreativ uskarphet er her i meste laget.
Bildet er urolig.
Det støyer en hel del.
At man har en masse komposisjonselementer, gir ikke et bilde, eller et stykke musikk for den saks skyld.
Det blir for fragmentert.

Dette minner mye om bilder fra et byggesettkamera som kom med bladet Jippo, en gang på 70tallet. Det produserte bare slike bilder.
Sammenliknet med de bildene du bruker i artiklene dine, er dette i en annen verden.

Hør "Spike Jones" gjøre Carmen.(Bizet)
" And in comes Carmen, she doesnt only fill the role, she overflows it"

Du deltar i f/64 så jeg går ut fra at du tåler litt hårdhendt kritikk.

Rune
Thomas R.
Jeg har en litt annen tilnærming. Jeg er enig i at bildet først kan virke kaotisk, men det hjelper til at jeg blir sittende å forsøke å finne ett interessepunkt og en mening, så for meg trigger nettopp dette kaoset jeg opplever i starten min interesse.

Den skarpe løvformasjonen til høyre i bildeflaten er fint og vart portrettert i mine øyne. Den gir også et utgangspunkt for videre utforskning av bildeflaten. Når jeg har sett litt på bildet må jeg si jeg liker de figurene, formene og formasjonene som skapes i det uskarpe rommet og for meg spiller disse også på lag med løvformasjonen som er skarp. Ekstra pluss for integreringen av det helt uskarpe løvverket (?) i forgrunnen som en del av bildet. Ett flott bilde i mine øyne.
Ivan H.
Blikket mitt går direkte på bladene som er i fokus og blikket vandrer ut ifra det punktet.
Den støreste stammen er fremtredende og stopper bevegelsen noe mot venstre. Den er også med på å dele bildet litt i to, og da det ikke er så mye interessant på venstre side forblir blikket mitt ved bladene i fokus.
"Kaos" er ok, man tvinges til å se forbi det.

Mvh
Ivan
Geir B.
Takk for interessante tilbakemeldinger. Dette er en sildrende bekk som speiler de omkringkransende trærne. Fordi skarphetsplanet er så snevert, er det bare noen få, små elementer som er i fokus.

Rune: Dette var da ikke noe hårdhent kritikk, du argumenterer godt for deg og jeg forstår hva du mener. Dermed kan jeg (også) konstatere at bildet funker omtrent slik det er tiltenkt ... :-)

Thomas: Utforsking av 85mm på f/1,8 er spennende, tanken er at det meste skal være visuelt vanskelig å få tak i, bare med noen enkelte punkter i fokus.

Ivan: Jeg har også vurdert en tettere beskjæring som konsentrer seg mer om (speilbildet av) bladene som er i fokus, enig i at den mørkeste stammen deler bildeflaten litt for tydelig i to.

mvh
Geir
Øyvind T.
De skarpe bladene er nevnt og er også for meg et viktig holdepunkt for å utforske billedflaten, men her er også mye annet skarpt og like interessant å studere, den skarpe teksturen som er vanskelig å få tak på men som antyder strøm og bevegelse er det jeg liker best i bildet.

Jeg vil tro at fargeversjonen er mere kaotisk og at konverteringen til svarthvit har bidratt til en nødvendig forenkling.

Stein Adler B.
Svart hvitt på sitt beste dette, Geir !
Fin komp og ganske så drømmeaktig.
Mvh Stein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu