Vill Jaguar
Denne tok min mor (ikke jeg) i Pantanal i Brazil. Bare måtte dele den, er ikke dette en av de bedre villkatt bildene dere har sett som IKKE er tatt i dyrehage?
Blinkskudd siden den er VILL :)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-09-29 12:52:15
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-09-29 12:52:46
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2011-09-29 12:53:52
    Versjon #4
Utstyr
  • nikon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger144
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_552090} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Vidar A.

Versjon 2 og 3 er like, fant ikke ut hvordan jeg fjerna den ene...
Karina N.

Flotte og skarpe bilder av et like flott og majestetisk dyr. Hvordan har din mor fått tatt dette? Utrolig bra! Tror jeg likte versjon 3 best, for her var ansikstuttrykket så herlig:)
Geir K.

Flotte og skarpe bilder av jaguaren. Posituren i versjon 4 liker jeg best. Flink hu mora di.

Geir
Kirsten H.

Imponerende! Dette var litt av et blinkskudd!
Mvh Kirsten
Vidar A.

Dette er typisk Pantanal i brazil, har vært der sjøl og det finnes nesten ikke bedre plass i verden til dyrefoto. dyra har aldri blitt jakta på så de er ikke like redde oss som f.eks. her hjemme. Det andre med Pantanal er at du kan oppsøke områder med relativt mer sparsom vegetasjon, og da er det mye lettere å finne en anledning. Var i amazonas og, men der er det SÅÅÅ tjukk vegetasjon at du ser ALDRI noe til dyra. I pantanal ser du mer dyr på en dag enn du ser på 2 uker i amazonas. Du finner en flink guide, åsså kjører man jo båt nedover elva til man finner en som ligger på en fotogen nok plass. vet ikke om det tok en dag eller en uke, men her er det bare et spørsmål om tid. Pantanal anbefales på det ALLER STERKESTE til alle som er ute etter et dyrefoto paradis. Ikke mange plasser det er større sjangs for å finne det man kom for.
Glem amazonas hvis det er dyrefoto man reiser for, Pantanal er BEST!!!
Vidar A.

Sjekk gjerne portefolioen min for mer Pantanal bilder, de fleste eksotiske dyra jeg har i portofolien er fra pantanal. Jeg prioriterte fisking litt for mye når jeg var der, så jeg fant ingen jaguar, men jeg fant så å si ALLLT annet uten å lete en gang :)
Vidar A.

Bildet er tatt i Porto Jofre i Pantanal fikk jeg nettop vite :)
Jostein G.

Jaguar skal være vanskelig å se og ikke desto mer å få bilder av har jeg hørt på tv. Dette var fine bilder. Orginalen ørlite overeksponert men ikke de to neste mener jeg. Fantastisk kattedyr dette og jeg må gratulere mora di med bildefangsten her! :-) V4 på meg her sånn og et bilde som kanskje hadde tålt et tettere utsnitt også! Den halvåpne munnen viser noe av tanngarden og det oppmerksomme blikket øker spenningen samt den oppmerksomme posituren, i bildet her ! Exotisk og sjeldent dette samt skarpt. Savner litt større DOF på orginalen og V2 muligens... men da er jeg pirkete !



Mvh Jostein
Svein R J.

Nydelige bilder av Jaguaren likte alle tre versjonene dyktig hu Mor

Mvh Svein
GEIR MAGNE S.

dette var flott! et fantastisk vakkert dyr dette. jeg velger meg v4. :=)
Jostein S.

Hei
Utrolig flott og vakker
Det blikket sier ikke lite!
Imponert over dette
Veldig fin serie
Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu