Structure
Modell: Klara Szalai Ørbæk
www.FullFrame.no
Utstyr
  • Canon EOS 5D mk II
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_552156} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Tormod D.
Mange visninger, men ingen kommentarer. Synes bildet uansett fortjener å få ros. Har ikke noe konstruktiv kritikk å komme med, bare at jeg ble sittende og se, og se, og se etter detaljer og mønstre. Bilde er utrolig stilig og kreativt utført. Ser ut som MYE arbeid. Det ser trangt ut for modellen oppi boksen :-)
Arne Henning G.
Morsomt, stilig og kreativt bilde. Veldig bra også synes jeg. Alle aktstudiene er satt sammen på en måte som skaper bevegelse langs begge diagonalene, og blir ikke statisk. Kanskje takket være en liten detalj som ansiktet til modellen der tredje rad vertikalt krysser tredje rad horisontalt er perfekt plassert i det gylne snitt, og blir et naturlig blikkfang for meg.
Avsluttet .
Hei.
Jeg har lenge vært fasinert over hvordan du bruker photoshop og antall eksponeringer du legger til grunn i et bilde/sluttresultat.
Også på dette bildet er det utført en veldig god jobb, både modellbildene og sluttresultatet.

For min del har jeg også et stor men...
Spesielt i høyre hjørne er det for meg litt for kunstig. Litt for tett og mye kaos.
Da fungerer det bedre med noen tomme kasser innimellom.

Samtidig føler jeg at jeg har behov for å fortellingen bak dette bildet... Hva skal det brukes til, hva ønsker du å formidle, hvordan kom du frem til måten du har bygget opp bildet på (hva er du inspirert av)?

med vennlig hilsen
Morten
Ole A. V.
Tøft bilde, og bra ps-arbeid! Men, jeg stusser litt over at det kan set ut som om du har brukt vidvinkel på småbildene (ihvertfall en del av dem), og det får proporsjonene til å se litt rare ut. Særlig når småbildene settes sammen til denne helheten.
Avsluttet .
Morsomt bilde, men jeg tenker hele tiden på kyllingvinger.
Atle J. G.
Haha, Kyllingvinger :)

Tormod: Ja det er rart hvordan forskjellig nettsteder/mennesker reagerer på bilder. Jeg la f.eks. bildet ut på Photosight samtidig som jeg la det ut her. Der landet det på plass nr 2 i 'månedens topp 200' før jeg hadde fått en eneste kommentaer her inne. Sånn har jeg oplevd oftere, også motsatt :)

Arne: Ja, akkurat det amnsiktet er plassert nøye :) Det samme gjelder rad 3 nr 5 og rad 5 nr 4 som tilsammen skal danne en 'slammin' trekant'. ;)

Morten: Bildet er nok et resultat av fotograf og modell som jobber kreativt sammen. Ikke noe mer enn det. I bakhodet har jeg nok en tanke om at dette blir et av bildene jeg kommer til å bruke om jeg lager ny utstilling med 'Klara' som hovedtema. Om det skulle være noe inspirasjonskilde, så ser jeg for meg at det må være MC Escher :)

Ole: Vidvinkel: Litt nødvenig, litt med vilje. Jeg tenkte ført å bruke større tele, men klarte ikke å boomen stabil nok, så jeg ble nødt til å bruke tripod. For å få med alt med på bildet, alle ben og armer, måtte jeg opp i vidvinkel. Jeg valgte å gå for dette siden det skapte en dybdevirkning som lettere forteløler dybden i bildet og overlapp ser mer ut til å stemme. Armer og ben abk hverandre. Om du ser etter, så er det på noen plasser litt utydelig hvilken del som er i front og bak. Det er ofte der det er lengst vekk fra kamera.

Takker for kritikk :)

Avsluttet .
Grattis med ukens bilde :) og Nr 2 i månedes topp 200 :)

http://www.photosight.org/photo.php?photoid=126684
Avsluttet .
100 layers :)
Atle J. G.
:)
Torgny S.
Godt gjennomført, men kanskje ikke så godt tenkt. Jeg ville sett på det som en skisse til et bilde av langt høyere kunstnerisk verdi. Da må du tenke igjennom hvorfor du har masseproduseret damen i trange bokser. Jeg syns det er fint fordi det er godt gjennomført, men ganske dårlig fordi jeg syns det er forholdsvis dårlig gjennomtenkt.
Øyvind T.
Synes bruken av vidvinkel til enkeltbildene bidrar positivt ved å tilføre helheten forstyrrrelser i proporsjoner og perspektiv som gir det hele en ubehagelig følelse av begynnende deformasjoner, med referanser til enkelte av Salvador Dalis bilder. Tøft bilde!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu