Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1386
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_55249} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (47)
Merethe W.
Glimrende portrett!! Har sansen for det blanke i ansiktet! Mvh Merethe
Paal A.
Kjempeflott. Mer klarer jeg ikke å si;)
Eirik H.
Euroboy i ny vinkel ja... spøk til side; eit flott portrett, fin modell. Litt nachspiel-kjensle her, nesten litt skittent...
Birna R.
Hm. Modelltilgangen din er imponerende og din visualiserende kontakt med dem likeså.
Avsluttet .
Kult bilde, stilig modell. Jeg ville ha fjernet den stripen midt på bildet, i bakgrunnen der, men det er vel en smakssak.

Hedda:)
Arild S.
Spesielt og severdig.
Litt usikker på veggen bak henne på høyre side som så vidt synes bak buen på håret? Kanskje den kan være mørk som håret?

Arild
Ingrid B.
Fabelaktig. Jeg vet ikke hva annet jeg skal si.
Nils B.
Mye bra er allerede sagt. Jeg er også bland de som liker måten du jobber på og finner stadig glede av og studere bildene dine.
mvh Nils
Jostein M.
Flott portrett Toini, har sagt det før og sier det igjen (som oberstløytnaten min på Evjemoen sa): Du er flink!
Mvh
Jostein
Frank S.
Driiitbra, fantastisk struktur i ansiktet hennes.

MEN stripen på veggen bak var nesten det første som trakk blikket mitt...

Uansett: flink Toini!!!

:o)

Frank-Frank-Frank...
Rune Edvin H.
Jo, virker så absolutt.
Er vel ikke så mye mer å si.
Rune.
Hans E.
Er nok ikke like begeistret som alle andre tydeligvis er, fokus for meg retter seg mot kinnet som er altfor grovt, bildet i seg selv er nok ok, men er ikke veldig begeistret for noe som ser ut som for hard usm bruk og skinn etter lys/blitz.. Nok et dystert portrett i en litt annen variant, du kan dette nå:-) hva med å prøve noe annet??? Liker veldig mange av bildene dine men tenker sånn etterhvert at jaja, det var enda ett sånt et.... Det er nå ivertfall bra at du ikke bare tar hvit i ansiktet portretter:-)
Toini B.
Takk for kommentarer!
Hans E: Fokus på kinnet som er altfor grovt??? jeg er veldig fornøyd med strukturen på dette bildet og jeg liker det skinnende i ansiktet. Har faktisk fremhevet akkurat det. Brukt selektiv usm.det.Blir nesten irritert over kommentaren din. Jeg tar de bildene jeg selv vil, og kommer ikke til å forandre stil fordi du er lei litt dysterhet. Jeg mener det er mer enn nok av smilebilder rundt omkring. Noe annet hva da? Jeg tar ikke bare portretter heller og føler selv at jeg varierer med bildene mine. Jaja, ha en fin dag!

toini
Janne Cesilie J.
Får litt sånn varm cuba feeling av å se på dette jeg da(nå skal det riktignok sies at jeg aldri har vært der, men i tankene mine har jeg vært der mange ganger;)
Er heller ikke så begeistret for den stripen i bakgrunn,
ville trylla bort den>!
God sommer!
Mvh JcJ
Hans E.
Jada Toini jeg har en fin dag så det er ikke noe problem, du legger ut bilder og vi kommenterer, det er da ingen grunn til å bli grinete av at jeg gir deg min mening om dette bildet.. Carsten Arnholm bruker et uttrykk på sidene sine om feil bruk av USM, og kaller det noe sånt som hudsykdom (CA tar forbehold om at jeg ikke siterer korrekt, men mener jeg får med meningen:-) Det er sjelden særlig vakkert med store åpne porer i ansiktet, jeg er ikke sikker på om modellen din virkelig har det, men på bildet så fremstår det på den måten.

Det er godt mulig du ikke bare tar portretter, men bildene dine er ikke vanskelige å kjenne igjen, det er ikke noe mer enn det, du har funnet din stil og det er helt greitt for min del, for egen del så prøver jeg å oppnå et litt mer mangfold i bildene mine for ikke å gjenta det samme...

Som sagt, jeg har en aldeles utmerket dag, blir du sur fordi man gir deg en oppriktig, rett frem og ærlig mening som ikke er ment som drittkasting og som heller ikke kan oppfattes som det som negativ, så gjør deg selv en tjeneste og slutt å legge inn bilder på foto.no, vil du bare ha stryk på kinnet og 3 tommer opp, så bruk heller photosig. at du skriver at du nesten blir irritert over at jeg er ærlig tyder på at du ikke bør legge ut bilder, fordi du ikke tåler andres mening om ditt verk.

Ta deg et Krogvold kurs og få passet ditt påskrevet:-)
Toini B.
Har ikke noen problemer med kritikk, men jeg svarer deg. Jeg ville ha det skinnende i ansiktet og da må jeg svare deg at det faktisk var sånn. Altså er BEVISST valg fra min side. At du kommer med kritikk er bare bra, men når det er slik jeg ville ha det så må jeg jo si det. Jeg blir irritert når du ber meg prøve noe annet. Jeg tar akuratt den type bilder JEG er hypp på og det må jeg vel faaaan meg få lov til. Gidder ikke høre på folk som ber meg, som du nesten gjør, skifte stil fordi du er lei. Slutt å se på bildene mine da vel. Og jeg føler ikke at jeg var noe spesielt frekk mot deg, men din kommentar tilbake til meg var direkte uspiselig. Skam deg!

mvh toini
Hans E.
Nei for all del, ta de bildene du ønsker:-) og gjør akkurat det du er hypp på og gi faan i alt annet enn stryk på kinnet, det lærer du av:-)...

Uspiselig? ;-) skjønner jo at du har vondt for å se dine egne feil:-) kaste stein og glasshus osv osv...

Ta bilder som du ikke trenger å bruke timer i Photoshop for å få til, så kan vi snakke:-) da har du lært deg fotografering.
Tarjei Ekenes K.
jeg er ingen ekspert på teknikk, linser,lys osv...
men her mener jeg:

utrykket på modellen er veldig bra.
hun er pen, har en fet sveis, ser usikker ut,
drømmende, kanskje litt psykisk nedbrutt ut
uten at jeg helt klart kan forklare hvorfor.

det bildet er så langt fra oppstilt som det går an.

stripa bak irriterer ikke meg, siden den er tonet ned,
den kan sikkert fjernes, ett fett, egentlig.

ang glinsing/usm/whatever i trynet, synes jeg det er kult, men det kjemper litt om oppmerksomheten
med håret, som også glinser.

en god idè vil nok være å tone litt ned ett av stedene.

dette likte jeg kjempegodt, toini.

du er virkelig flink på portretter av snertne jenter.

:-D ! son tarjeiav !
Tarjei Ekenes K.
må bare få tilføye at hans her selvfølgelig er inne på noen gode poeng, spes det med å slippe å jobbe så mye i ps og få fetere bilder i utgangspunktet.

det er jo selve forskjellen på kunstner og produsent.
men hvorfor ikke være begge?

blir som musikk.

masse drittmusikk som høres bra ut fordi det er godt produsert.

jeg synes at man ikke skal se på photoshop som noen form for lettvint / juks osv.

det er et hjelpemiddel til kunstnerisk kreativitet,
noe som virkelig mange mangler i fotoverdenen..

målet må være å kunne ta dritbra bilder med møkkakameraer og kunne photoshop dritgodt.

da mener jeg man er en stor fotograf anno 2003.

det blir som malerier i gamle dager
(husker ikke om det var rokokko,renesanse eller whatever.) ihvertfall, bildene skulle likne mest mulig virkeligheten, og være skarpe og nøyaktige.

årene har gått, og mange liker munch og kandinski likevel.

de ble sikkert hardt kritisert av mange for å ikke gjøre sånn og sånn i begynnelsen.

akkurat som den evige krangelen mellom akkustiske og elektroniske musikere. så fant de hverandre,
og tenkte...ja takk, begge deler.

jeg vil si at toini har funnet sin egen stil på portretter
og hodeløse mennesker.

selvfølgelig ser jeg at hun lånt ideèr og latt seg inspirere på mange bilder og situasjoner fra andre oxo.

men disse tingene, hvor det blir nevnt at man kan se at det er henne. ja, det er jo dritbra og betyr at hun har funnet et varemerke.

det er jo det alt dreier seg om, egentlig.

merkevarebygging....

så noen neste gang kan si,
det der er en blom (hehe :-D)

da har man oppnådd noe.

gratulerer !

håper jeg fikk forsterket noe av det du mente å si.

:-D ! son tarjeiav !

Frode P.
Liker stilen din.
Personlig likte jeg ikke skinnet i ansiktet. Etter hva jeg har fått med meg, så skal man helst ikke ha gjenskinn i huden.

Og du. Jeg har selv sett noen krasse kommentarer fra deg på andres bilder her og. Så det må du tåle!
Erik S.
Kjempefint bilde.
Jeg leste også et meget bra magasin som kom ut i dag, og så at du og Stian er i gang prosesjonelt nå! Bra!

ESD
Erik S.
Beklager, men jeg må bryte inn!

Jeg scrollet meg rett ned uten å lese oventående komentarer før jeg roste deg for bildet ditt.

Må si jeg blir en smule provosert av denne Hans Endresen (ja deg ja) med sine, som du så fint påpeker det, uspiselige kommentarer.

Som regel storkoser jeg meg over en god diskusjon som holder vann i begge ender, så er ikke tilfelle her.

Hans: Tror du Krogvold ville kommet så mye som et steg ut i verden uten en egenart på bildene sine. Se hans tidlige verker og se likhetene, de er hardtslående.

Enhver kunstner som skal ettablere seg gjør lurt i å spesialisere seg på et område. Tror du Juan Miro ville kommet noen vei uten å fastholde på sitt eget utrykk og sin egen stil i begynnelsen av sin kunstner karriere. Tror du Salvador Dali ville blitt en kjent og annerkjent kunstner om han leflet vilt med alle stilarter innenfor malerkunsten. Tror ikke det.

Du fremstår som en brekende sau, uten eget mål og mening. Et mangfold i bildene dine? Alle de råeste fotografene i verden har sitt helt eget spesielle utrykk. Jeg kan spotte en Bresson, en Chapelle, en Krogvold, en Thorenfeldt, en Avedon, en Ginsberg og snart også en Blom på 20 meters avstand. Hvis du tror det er en dum ting, så ønsker jeg deg hjertelig til lykke på workshop på Vågå de neste 30 årene. (Er du en av de som griner når Krogvold ripper bildet ditt sønder og sammen, eller henger siklet litt for løst?)

Erik Skram Dyblie

stian w.
Liker bildet kjempegodt. Modellen har et følsomt uttrykk, ser kanskje litt redd ut. Gjennskinnet/svetten i huden forsterker det synes jeg. Pleier ikke like sånn gjennskinn, men det gjør seg her.

Og til kommentarene til H.E.
Toini har ett så variert reportuar i bildene sine hvem som helst kan misunne henne. Og at hun har funnet sin egen stil man kan kjenne igjen :-))..... ingenting er da bedre enn det? Det finnes mange stilprostituerte tyver rundt omkring som lager bilder ut fra andres ideer og bilder. Jeg er så glad og stolt over at Toini har funnet sin egen. Jeg bare storkoser meg over kommentaren til Erik S.D & Tarjei, og sier meg veldig enig.

Hadde vært gøy å sett noe bilder fra deg Hans!
Spradene desperat rundt fra stil til stil i ditt vannvittige mangfold.?? Vis oss litt kwan snart eller hold kjeft. Greit med oppegående meninger og konstruktiv kritikk, Toini tåler det.
Men oppfordring til stilbytte? hehe. sorry, det blir for dumt.
Paal A.
Stian sier det som bør sies i denne diskusjonen;) helt enig mao.
Toini B.
Takker for kommentarer og inspill.
Flotte lange innlegg fra både tarjei og Erik. Mye vettugt der!

Hans: Som jeg sier, jeg har nevnt tidligere. Jeg ytrer irritasjon over at du ber meg prøve noen annet og du ber meg ta en krogvoldkurs.Jeg har ennå tilgode å se bilder fra deg, men gleder meg stort til å se bilder fra en muligens guru innen fotografi med et bredt mangfold og uten personlig stil. Eller kanskje det blir slik at jeg kommer til å mene at du trenger et kurs. Time will show;)

Og om jeg vil bruke ps får være mitt problem. Sitte timer I ps sier du. Ikke at jeg har gjort det her, men jo, har gjort det med stor glede før. Akuratt som jeg har brukt timer i mørkerommet med like stor glede. Mine hovedverktøy er dodge og burn, og ettersom jeg har forstått med mitt dumme lille hode så brukes visstnok disse i mørkerommet også. Ikke at det spiller så stor rolle egentlig, men du insinurer at jeg ikke kan ta bilde men bare jobbe i PS. Du er en tosk, og i fremtiden når jeg ser navnet ditt kommer jeg til å tenke tosk. Sånn er det bare.

Jeg tåler kritikk jeg, men bare ikke be meg om å ta andre bilder enn det jeg selv vil. Du må gjerne legge ut vakre bilder av kjedelige solnedganger og smilene søte jenter eller whatever du vil. Men for guds skyld la meg slippe!!!!
Toini B.
Og tusen takk til deg Stian:-) Kom imellom her. Nå ble jeg glad! Nå dra på stranda og bade ut litt frustrasjon, ja! takk til deg og Paal.

Ha en fin dag dere, du også Hansemann;)
Paal A.
hehe.. kjør på Toini. Og for guds skyld, hold deg til din egen stil!
Spennende fotografer er det få av nettopp fordi de fleste ikke klarer å skape sin egen identitet, derfor er HEs betrakninger rarere enn rare, og lite innsiktsfulle må sies.
Avsluttet .
Nydelig.
Hans E.
Jaja det er ikke til å tro, foto.no har et forum som heter bildekritikk Toini, det heter ikke slikke oppetter ryggen forum. Det er jo det du øsnker deg ikke sant:-)

Er jeg en tosk? vel vel, du er vel en av grunnene til at jeg ikke legger inn bilder på kritikken, jeg orker ikke slikke oppeter ryggen mentaliteten som enkelte her viser med all tydelighet at de mestrer så altfor godt.

Jeg kom men en kommentar til bildet ditt, lik den eller ikke, men det var faktisk min mening, og jeg er i min fulle rett til å mene akkurat hva jeg ønsker.

Jeg har nå holdt på med foto ganske nøyaktig 26 år mer eller mindre i perioder, de bildene jeg tar klarer jeg å vurdere selv, eller så har jeg ikke noe problem med å la F.eks Krogvold henrette dem hvis de ikke holder mål, og til løken som lurte på om jeg grein eller siklet... ingen av delene, skal man ha en konstruktiv kritikk så MÅ man være kyniske, jeg har hatt æren av å være på noen workshops rundt om oppigjennom årene og stort sett så er jeg enig i enten slakt eller ros som bildene mine har fått, uten unntak så har jeg uansett fått konstruktiv kritikk, og det verdsetter jeg, så får folk mene akkurat hva de vil.

Toini

Du besitter ganske enkelt ikke nok IQ til å skjønne hva dette dreier seg om, er jeg en dust? hvorfor? fordi jeg ikke slikker deg oppetter ryggen? Jeg har faktisk gitt deg hyggelig omtale tidligere når jeg mente du fortjente det, og selv om jeg på konkurransen mente at bildene dine ikke hørte hjemme der og også har ytret det på diskusjonen, så fikk faktisk det ene bildet ditt min stemme, noe jeg mener også jeg skrev under kommentar til det bildet.. og du trenger ikke belære meg ang hverken photoshop eller mørkerom, mitt første mørkerom fikk jeg for ganske nøyaktig 26 år siden, to år før du ble født såvidt jeg kan se, photoshop fikk jeg riktignok ikke før i 96 men mest sannsynelig var det lenge før du engang visste hva det var for noe. At du er dum er din egen påstand, men jeg ser ingen grunn til å nekte for det, du vet sikkert best selv.

For en gjeng patetiske tapere og ryggslikkere dere er, jeg blir faan meg kvalm, er bildet bra så sier jeg det, er bildet dårlig så sier jeg det også og dette bildet er ikke bra men det er det flere grunner til.

For de som lurer på hvorfor jeg ikke legger inn bilder her.... jaja, noen av svarene på denne diskusjonen skulle vel gi svar godt nok på hvorfor folk ikke burde benytte seg av tjenesten...

Og Erik

Kan du ikke kommentere bildet istedet for kommentarene, men du er vel for opptatt med å fukte tunga... krampeaktig ryggslikking har den effekten at tunga tørker ut...

Nei Toini, sinnet ditt er ikke pga dette bildet, det kommer av diskusjonen som har vært rundt blant annet bildene dine og konkurransen..
Toini B.
Hans; Aner ikke hva du snakker om????? Mitt sinne kom enkelt og greit fra at du ber meg gjøre noe annet. Ikke noe mer ikke noe mindre.
Jeg ønsker faktisk konstruktiv kritikk. Jeg sa meg uenig fordi jeg var uenig og liker både struktur og det glinsende i ansiktet.

Jeg hever meg over deg og det du skriver og avstår fra å si noe mer.



Toini B.
Noen diskusjon som du nevner kjenner jeg ikke til heller, bare så det er sagt!
Hans E.
Hvis du oppfatter det slik at jeg ber deg gjøre noe annet så er det bare å beklage, du har vist at du er mangfoldig, det jeg mente var at jeg synes du har gått inni et spor med vidvinkelen din og det ser ut til at du holder deg på det sporet, det er helt greitt for min del, men jeg skulle ønske du også viste noe annet enn disse sørgelige portrettene, at du kan, det vet jeg og hvis du nå skal starte profesjonelt som det antydes ovenfor, så må du ganske enkelt oppvise noe annet enn usm ødelagte kinn.

Og neste gang du legger ut et bilde jeg liker, så skal jeg kommentere det også, så får jeg heller avstå fra å kommentere det jeg ikke liker for å bevare husfreden slik som de fleste andre gjør, det er jo et tankekors når noen bilder får godt over 100 visningen og null kommentarer, men mye av det skyldes nok at de færreste ønsker å gi negative kommentarer eller er likegyldige til det de ser.
Tarjei Ekenes K.
vel, man bør tåle kritikk, selvfølgelig.
men det er vanskelig å ta selv konstruktiv kritikk,
hvis den kun er negativ.
du nevnte jo ikke et positivt punkt ved bildet,
og det fremstår for meg som bitterhet/sjalusi
evt. gleden av å kunne ta i skikkelig under falsk navn.

Dere kommer nok ingen vei med dette.

Jeg tror jeg vet hva du egentlig heter, Hans,
og jeg tror ikke du har holdt på så lenge som 26 år,
men du er virkelig en skitdyktig fotograf,
som jeg respekterer.

men også en kverrulant.

hadde noen sett bildene dine,
hadde de skjønt at du har god hold i det du sier.

skjønner også da at du ikke legger dem ut her,
du lever jo av det, på høyt plan.

er du den jeg tror du er.
skjønner jeg at du kun vil henne godt.
men du formulerer deg på en provoserende måte.

Men hvis du faktisk heter Hans,
og ikke har lagt ut bilder, er du muligens
en flinkis med masse utstyr
som kanskje er sjalu på motivene,
og derfor fyrer løs på alt teknisk.

jeg tror på den første påstanden min,
hvis den andre stemmer, og du heter Hans.
er du en smule feig som ikke viser ditt eget.

men herregud, bildekritikken er
jo skapt for å fyre løs, og å legge ut bilder
er jo fritt.

så kjør på folkens.

:-D ! son tarjeiav !
Siri Elisabeth J.
Tja, kaster meg på langt nedi her.
Synes bildet bærer ditt særpreg. Du er heldig som har det. Mange fotografer finner det aldri.

Photosop er en ny ''gave'' til fotografer hvor vi kan leke oss hemningsløst. Det gjør du med din stil. Det er nå flott synes jeg da...
Men uten godt opptak, intet godt bilde?

Er nok IKKE enig med Stian Wiik i at Hans Endresen må vise bildene sine for ellers å holde kjeft. ''Dotten'' er for alle.( Men det hadde jo vært artig å sett bildene til en fotograf som har holdt på i hele 26 år, spesiellt uten at han vil vise de i dette forumet).

Du, Toini, og Hans Endresen har deres uttrykk og det kommer dere alltid til å ha, og godt er det, for dere skaper diskusjon.

Så til bildet ditt: De hvite tonene i kinnet hennes synes jeg ikke er for lyse, de er helt på kanten, men er innafor. Streken der nede...tja...den spiller ingen rolle egentlig. Synes nok ikke bildet er veldig spennende, men hun har et sart uttrykk som du har fanget fint.

Må bare spørre Hans Endresen om hva hans definisjon på IQ er?
Jeg har ikke svaret, men det har sikkrt du....?

Mvh Siri
Siri Elisabeth J.
Ps.: Må jo være litt morsomt å få såååå mange meninger om et bilde også?

Siri
Hans E.
Siri...

A General Intelligence Quotient Score (IQ Score) is a statistically derived number which indicates relative and comparative abilities that can be used to obtain academic skills and knowledge. You have hundreds of specific mental abilities. Some of these abilities can be measured accurately. Some of these measurements can be reliable predictors of an individual's academic achievements. Though an IQ test measures only a few of a human's mental abilities, these few abilities are targeted for measurement, because they are well known to positively correlate highly to many other human abilities. How high you score in one of these measured abilities, will strongly indicate how high you would be expected to score on the unmeasured abilities.

Stort sett bare sprøyt med andre ord..;-)
Toini B.
Takker for kommentarer Siri, Hans og tarjei.!
Hans:Hvis det er slik Tarjei antyder, synes jeg du er feig som ikke står frem med egent navn. En annen ting er jo at du MYE tidligere kunne sagt at du tenkte på vidvinkelbruken min. Jeg vil heller ikke at du bare skal kommentere bilder du liker, kommenter gjerne ting du ikke liker, bare hold deg saklig og dropp ting som f.eks å henvise til M. K kurs.

:)

Hans E.
Det skal jeg gjøre Toini... Usaklighetene er da definitivt noe som bygget seg opp her, og ser du på den første kommentaren min så var vel ikke den spes usaklig egentlig... Når det gjelder et MKW kurs så er det absolutt noe de fleste fotografer burde gå igjennom, den som påstår at de ikke har noe å lære fra MK er ufattelig arrogant, men jeg vet at grunnen til at mange fotografer ikke tør gå på kursene hans er fordi de ikke tar sjangsen på at bildene deres blir slaktet slik vandrehistoriene skal ha det til at han gjør, så et MKW kurs anbefaler jeg uansett til absolutt alle, det er inspirerende og har man en porsjon selvstendighet så går man ut fra et slikt kurs mye rikere enn man var når man kom. Det ble nevnt to grupper ovenfor i denne diskusjonen ang de som da tydeligvis gikk på MKW kurs, de som siklet, og de som grein, joda de er der begge deler, men det er en tredje gruppe også, og det er de som har et helt normalt forhold til sakene og det som blir sagt og gjort og klarer å trekke ut det de har lyst på og droppe resten.

Hvorfor jeg skulle bli ''beskyldt'' for å være noen andre enn jeg faktisk er, og hvem jeg da i såfall skulle være vet jeg ikke og skulle vært interessant å fått greie på:-).... Men hvem hvor og hvorfor skulle egentlig ikke spille så stor rolle... men men får jo ha det litt morro med det da;-).....
Toini B.
Du kunne f. eks ha poengert hva du faktisk mente på et mye tidligere tidspunkt, synes jeg Men nok om det. Jeg tror sikkert et MK kurs er bra jeg, men måten du sa det på var ikke så bra....tycker jag.

Men blablabla og ha en fin dag. lei av krangling, hater det!!! en kald dukkert og kjøle seg ned,jepp det er nok tingen.


;)



Hans E.
Sånn er det når du mener noe og selv vet hva du mener men ikke får det frem osv osv.... forøvrig enig med deg.... Ta for all del vidvinkelen med deg i vannet, joda, den tåler det:-).. sånn rent bortsett fra det så bruker jeg nesten bare 17-35 på D1x en og F5 en for tiden;-)
Avsluttet .
Veldig bra portrett. Liker det!
Mvh Jørg
Carsten A.
Så dette først nå, har vært for opptatt med å lage bilder i sommervarmen.

Skulle ikke hatt store problemer med å identifisere forografen ut fra dette bildet, og det er ment som en kompliment. Du formidler noe personlig via dine modeller, ofte nærgående. Den litt spesielle teknikken, selv om den er variert, har likevel underliggende elementer som gir beskjed om opphavet, uansett er stil, teknikk og presentasjon nøye knyttet sammen.

Det er forøvrig riktig at jeg på min hjemmeside har noen eksempler på feil bruk av USM slik at det ser ut som hudsykdom, noe HA peker på. La meg imidlertid så sterkt jeg kan få presisert at det etter min mening ikke har noe overhodet med dette bildet å gjøre. Og siden det er gjort et stort nummer av hudtoner/hudstruktur her, får jeg legge til at dette, ved siden av lys og utsnitt, er med på å formidler noe virkelig ekte.

Strålende bra, bli min konklusjon!
MVH CA
Toini B.
Takk til dere siste.
Carsten: Ble skikkelig glad for din kommentar, spesielt etter hele diskusjonen rundt bildet:-)
Magnus W.
Knallbra portrett, rett og slett :)
Anne-Cecilie Wendelborg H.
Henger meg KUN på superlativene her,
smakfullt og lekkert portrett.
Carsten A.
Når jeg nå ser på dette utmerkete portrettet for 'n'-te gang, slår det meg at dette kanskje er et opptak på TriX og fremkalt etter den metoden vi har diskutert?
MVH CA
marius n.
jeg syntes bildene dine er veldig bra, du flink, veldig flink.
skulle ønske jeg var like flink!!!!
marius
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu