Hösten, urbant9
Sikkert en velkjennt Motiv, Akerelva.

Bildet er tatt fra gjerden av en parkeringshus med ISO 80, max lukkertid og 10 sec selvutlöser for a gi kameraet mulighet a roe seg helt ned. Var litt av en balanseakt;)
Utstyr
  • Canon powershot
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger61
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_553187} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kirsten H.

Nydelig kveldsstemning med jevn og fin belysning. Lampen til høyre er ganske forstyrrende, jeg tror jeg ville prøvd å klon bort hele det utbrente feltet.
mvh Kirsten
Carsten W.

Takk, Kirsten! Jeg prövde a fa lyset litt finere, men lykkte ikke. Jeg er visst ikke störrste photoshopperen i verden;)
Og först og framst er det jo gatefotografi, ikke sant?)
leif h s.

Helt enig med Kirsten få vekk det lyset så er bilde perfekt.
Leif H
Lisbeth S.

Nydelig stemning og lys,Godt komponert, men som Kirsten sier lampen blir noe forstyrrende,
mvh Lisbeth
Carsten W.

Jeg hörer hva dere sir, folkens!)
Takk igjen alle sammen. Men der 2 ting i veien: först min forstaelse av gatefotografi. Og andre: jeg er sa lei av photoshopping.
Men i dette tilfellet...ok...jeg skal pröve en gang til. Lampen ma vekk;)
Roar K.

Slik jeg kjenner området rundt Biermanns bro som er broa like ovenfor her (ikke den i bildet). Men den med skulpturen av jentene fra Hjula veveri på så virker det som du gjorde det svært vanskelig for deg selv her. Om det rette navnet er Møllefossen som den kalles på folkemunne eller om den kanskje heter Biermanns etter gata og broa ovenfor har jeg aldri fått bragt på det rene. Fossen og det tilhørende området rundt er et populært fotoområde. Rett opp til høyre ligger den røde bydelstua som har fått navnet Hønse-Lovisas hus et figuren i Oscar Braatens skuespill og fortellinger. Men hun bodde nok aldri der. Derimot bodde visst en formann på veveriet der. Forfatteren Hølmebakk bodde der fram til sin død og det var han som satte huset skikkelig i stand. Jeg husker godt jeg så han holdt på der. Nå er'e bydels vafler og kaffe å få der.
Vanskelig å unngå lampene på kveldstid så kanskje en overskyet dag er et bedre tidspunkt. Men det ble jo en egen stemning i dette lyset da. Kanskje kan du kutte på innsiden av lampa uten at bildet taper så mye på det?

Roar
Carsten W.

Hei Roar!

Det var det jeg prövde först:a kutte lampen bort. Desverre mister brua höyre enden der og jeg ombestemmte meg. Jeg skulle visse hele szeneriet.
Först og framst var tabben min a velge ´nattefotografi` som kategori, jegtror. Der burde vaere ´gatefotografi`, men i kvelden.
Hva er gatefotografi? Det kan vi diskutere lenge. Har du lyst?)

Hilsen
Carsten
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu