Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger282
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_553448} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Johan S.
+2
Utrolig irriterende den signaturen din. Om du vil ødelegge bildet kan du heller sette den midt i pannen på modellen og gjøre den rosa.

mvh
Johan
Erna G.

Beklager, men modellen ville at den skulle stå der om jeg la det ut :(

Mvh
Erna
Frank A.
+1
Hei Erna
Noen ser på signaturer, andre på jenter og atter andre på bilder med innhold eller en kombinasjon. Slik er det bare. ;-) Pen modell dette her. Har lyst til å komme med litt kritikk for jeg ser du kan ta gode bilder. Blits rett forfra gjør belysningen veldig hard og visker ut mykheten i huden som du ser. Vanskelig å redde henne og gi ideen full rettferdighet. Det kan jo tenkes at du synes bildet er helt ok og da er jo alt bra. Regner med at du er ute etter andres synspunkter ikke bare på plassering av signatur. :-D Fjern røde øyne som er forårsaket av blitsen. Tror jeg ville brukt kvadratisk format på bildet her og lagt ansiktet ut mot venstre. Vannet på hver side og over har ingen misjon i og med at du har brukt blits ville jeg kappet det bort. Bikinitrusen tar for mye oppmerksomhet og burde vært dempet ned. Kanskje gjort noe med bunnen på hver side av speilbildet også. Ikke lett dette bildet, men ideen har potensiale og kan forsøkes fikset til et bedre resultat. Anbefaler at du sparer til en ekstrn blitz med trådløs styring. Canon har endelig fått det, men tror ikke kamera ditt støtter det. Kjenner ikke Canon. Resultatene kan da bli mye bedre fordi du ikke trenger å ha blitsen stående på kamera. Vips, borte er røde øyne og konturene kommer frem. Jaja, det får være nok sur kritikk. Har fiklet litt med de to siste bildene dine og kan sende dem hvis du er interessert. Stå på videre. Dette kommer til å bli knallbra. :-)
mvh FrankA
Erna G.

Hei Frank,
tusen takk for kommentarer, jeg setter innmari stor pris på tilbakemeldingene :) Og konstruktiv kritikk er da ikke surt, det er jo derfor jeg har lagt ut bildene c",)

Ja, vil gjerne få titte på hva du har fiklet med :)

Mvh
Erna
Remi H.
+1
Vakkert bilde, men som sagt tidligere av andre. Så var den irriterende plassert, da er det litt mer diskrè om du legger den som vannmerke eller en annen plass. Det jeg likte best er at du får speilet av ansiktet i vannet. Vakker modell og godt komponert. Skarpt bilde. Stå på :)
Grete F.
+1
Hei Erna.

Jeg synes lyset er for hardt i ansiktet hennes og det kommer altfor lite konturer frem. Synes også modellen er litt utrykksløs, akkurat som hun kjeder seg litt. Synes det er stilig med speilingen i vannet som kommer godt frem:) Forøvrig er jeg enig i det med signaturen, og bikinitrusen hennes synes jeg blir litt for voldsom i bildet.
Stå på videre og ha en fin dag:)
Grete
Carl-Steinar J.
+1
Slett ikke verst! Alle vet vi at bilder kan forbedres, og at oppfatningene om hvordan det bør gjøres er forskjellige. Jeg ville beskjært litt her og der. Husk at fotograferer du i RAW-format har du mye å gå på i etterkant. Flott dame!!!
Arve Herman T.
+1
Hei der Erna.
Flott modell og herlig med at det er så bra skarphet på speilbildet. Men som de andre har sagt over her, så hadde det blitt mye bedre med en blitz som ikke var så direkte rett forfra.
Så bruk en håndholdt blitz eller en som kan settes på et stativ vekk i fra Kameraet. Gleder meg til å se flere av denne modellen og ditt arbeide. Mvh. Arve Herman Tangen
Erna G.

Tusen takk alle, og det er så bra å få tilbakemeldinger på bildene, slik at det kan bli bedre neste gang :-)

Mvh
Erna
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu