Dobbelhelix
Oppdaget helixen i gar men kommer desverre ikke til a fa Nobelprisen for dette som denne engelske karer;)
Utstyr
  • Canon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_553541} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Venche J.

Flott arkitekturbilde der skyggen fra trappa gir en artig effekt.
Den blå lastebilen kvikker godt opp nede i hjørnet.
Du spurte i ditt forrige bilde om hva "gatefotografi" var. Her kan du lese om det:
http://www.landsend.no/blogg/?page_id=103
Venche.
Carsten W.

Hei, Venche! Der sir du ´architektur`, du ogsa;)
Jeg sir at det er gatefotografi.
Se pa det slik: Jeg gar forbi hustet nesten hver dag. Jeg kunne tar et bild av hus med trappa hver dag og hvis jeg er heldig kommer spesielt lys i tillegg og det blir et bra bild av huset med trappa.
At trappa og skyggen formen en nesten perfekt dobbelhelix har jeg ikke la merke pa för. Det er bare mulig for sola sto i rett redning og vinkel. Og et bla lastebil sto rett under huset for a matche med blaskinnende vinduer ovenfor. og sa kom der et kar rund hjornet som har vanen a ha kameraet med seg (...og akkuen var fullt;).
Tilfeldigheter spillte et större rolle en alt annet a fa dette bild. Og der blir det gatefotogfafi til meg.
Men na skal jeg lese artikelen. Jeg er spent. Men jeg har ogsa vanen a ikke gi meg sa lett;) Takk for tipset!
Venche J.

Neida, kan skjønne du ikke skal gi opp. Det er jo det foto handler om - å utvikle seg. :)
Stå på, det er mange sjangrer å forholde seg til.
Venche.
Carsten W.

Jeg sa jo jeg skal ikke gi meg sa lett;)
Jeg siterer fra artikelen:

"Etter å ha fundert litt over meningsinnholdet i Cartier-Bresson?s ?avgjørende øyeblikk?, har jeg kommet til at dette ikke betyr at et bilde nødvendigvis skal fortelle en historie, men at det handler om timing og ?samklang? mellom elementer, akkurat som i musikken. F.eks. handler det om hvordan en lineær handling (eller flere samtidig) faller på plass med elementene i omgivelsene, til et større hele."

Denne kriterier oppfyller min 2 skygger;) Avgjörend, jeg syns, er at betrakteren ma föle med en gang at han/hun ser pa en spesielt situasjon. Betrakteren ma föler, ikke fotografen vite....

Jeg innrömmer at mine bilder er ved grensen der.
Roar K.

Her ville jeg faktisk ha kutta vekk den nedre rotete delen t.o.m. elementet på oversiden av det blå og slik bli stående igjen med veggen, vindeltrappa og vinduene. Da fikk jeg plutselig øye på noe spennende i vinduet der trappa slutter som jeg ikke så tidligere fordi den nedre delen stjal oppmerksomheten min. Trappa selv i kombinasjon med dens skygge gir også et svært spennende mønster gjennom flata.
Håper jeg ikke var for arogant og bastant nå, men jeg liker å fortelle hva og hvordan jeg ser bildet og hva jeg ville gjort og være ærlig og så får det bli opp til author å bestemme seg for om mine forslag har noe for seg. Smaken og baken dukker som kjent opp i de fleste bilder.

Roar
Kirsten H.

Stilig bilde, men her støtter jeg Roars forslag om å kutte hele den nederste delen. Godt sett!
mvh Kirsten
Carsten W.

Jeg legger bilder ut för a höre kritik og forslager. Interessant forslag dokkes gjör her. Kutter alt ned til overste kvadrat? Jeg skal pröve og se.
Trygve B.

Dette er bra, Carsten. Utrolig godt sett. Skyggepartiene var bare så fine. Ikke så lett å kutte for da vil du nok miste en del av bildet. Men du kan jo prøve med en ny versjon.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu