Tilbake til naturen
Endelig tid til et besøk på bilkirkegården i Vestra Fågelvik i Sverige. Her står motivene nærmest i kø, så har dere muigheten - ta en tur! Stedet er unikt med bilvrak i alle mulige og umulige tilstander.
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Sigma 10-20 mm 1:4-5,6 DC HSM
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_554091} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Roar K.

Ja, fortsatt nok motiver der selv om 200-300 deriblant større lastebiler og busser ble fjernet fra området for noen år siden.
Jeg sjekket min serie for å sjekke denne som står og vagler oppå en annen bil og ser at registreringskiltet er fjernet siden den gang. Kanskje noen tok det som souvernier.
Jeg har vært der to ganger. Andre gangen gikk jeg mer tett på og det ble en serie med mange abstrakte bilder av farger og figurer i rusta.
Kravet til fotografen på Båstnes er å bruke fantasien hva utsnitt og kameravinkler angår.

Roar
Kjell R. H.

Har mengder med bilder derfra, ville bare legge ut dette så du fikk se hvor langt forfallet var kommet :)
Jon K. L.

Heisan,
Utrolig å se hvordan denne har utviklet seg siden jeg var der siden jeg tok samme motiv for tre år siden (Link: http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=383846) Mye mer mose og reg nr er falt av - eller fjernet. Uansett - et fantastisk motiv. Veldig effektfullt med trestammene i bakgrunnen.

Jon K.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu