Music on the Beach
Et forsøk på å bli bedre i sort/hvitt og street - photography liknende bilder
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300s
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_554680} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Gunnar John C.
Mer direkte formidling her enn i det andre bildet ditt. Jeg har stor sans for uttrykket og øyeblikket du har fanget, men kunne tenkte meg å sett litt mer av venstresiden - fingrene er en vesetlig del av uttrykket - litt mer luft ville gitt mer plass for dem. Bakgrunnen tar litt for mye av luven? Litt større blenderåpning var kanskje vanskelig å få til, å dømme etter det sterke lyset, men noe mindre detaljert bakgrunn ville fått musikeren bedre frem.

Uansett, et severdig øyeblikksbilde.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Eva H.
Jeg er helt enig med deg i forhold til blenderåpning, og kunne helt klart ha gjort noe med det. Tar meg i det gang på gang at jeg ikke er nok bevist blenderåpningen i fotoøyeblikket. Er også helt enig i at jeg gjerne kunne hatt med mer, men det eneste objektivet mitt som fungerer for tiden er 50 mm, så her måtte jeg fyre løs på den plassen jeg hadde. "Dessverre" er det alltid noen andre til stede (og selvfølgelig på feil sted) i slike gode øyeblikk.
Uansett - takk for gode tilbakemeldinger :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu