En hilsen fra Don Pedro
... som leter etter Solvår til lands og til vanns, arme mann.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger149
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_555114} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Solvår B.

Å nei du. Pedro vet at vårt forhold tok slutt før det begynte. Han kan ikke være så dum at han ikke forstår det....eller er han så dum?
At han er på jakt etter en dame, er helt klart. Han ønsker seg et behagelig liv uten å jobbe. Bare drive dank og engasjere seg i spennende prosjekter som dama kan finansiere.
Jeg tror han prøver å imponere deg, Tove. Han har vært mye i nærheten av deg, så han håper antakelig på napp. Han er blitt så slu nå at han ikke går rett på sak.
Jeg håper dere hadde en trivelig dykkerseanse. Du er fortsatt stø på hånda, ser jeg, men den store skjelven kan komme før du aner det. Og ikke skyld på meg hvis du skulle få et par nedturer sammen med Pedro!! :)))
Kreativiteten din er fortsatt på topp. Bra du bruker den før alle tankene dine begynner å dreie seg om Pedro.
: ) Solvår
Avsluttet .

Likte dette...herlige farger og mannen som dekorasjon under vannet der han leter etter Solvår..tror ikke han finner henne der;))

hilsen
Tove
Liv F. D.

Hei Tove,
synes dette bildet var veldig fint komponert. Helding med plasseringen av Don Pedro i bildeflaten. En ekstra snert at han har svenske svømmeføtter. Tror nok heller det er en søt bror som prøver å lure dere jeg Tove :)
Veldig fine farger og så likte jeg gotdt alle "spora" på bånn her. De går i fin diagonal mot nord-vest eller ?? PS: Det sorte sjøpinnsvinet ville jeg klonet bort.

Flott fra deg Tove :))

mvh
Liv ")
Odd E. k.

Du store alpakka Tove!

Ser Don Pedro har gitt seg hen her, greier ikke forfølgelsen av Drivdalsgubben lengre, må søke havets bunn for å kunne komme seg unna. Løskruttet satt kan jeg tenke meg, er vel ikke gangbar på mange uker nå, så du får ta han inn i varmen Tove. Du husker vel gubben, greier å gå i havnebassenget i opptil en time uten å trekke frisk luft. Enorm lungekapasitet på den gubben, så Don Pedro greier nok ikke å holder hodet under vann så lenge.. Du får restraurere Don Pedro og sende han sørover mot Stavanger by, for Solvår er fortsatt på jakt etter han. Makalaust bilde dette Tove, et godt bevis på Don Pedro's paniske tilstand!

Ha en fin fotodag!

Mvh

Odd E.

Line H.

Ja der liggern å hilser AVE MARIA med buken opp den slasken.
Finnes det ingen grenser for hva han Pedroen er villig til å gjøre for å få napp ? Under vann finnes vel ikke synbare land-/bygrenser,den luringen.Bare han nå ikke legger på svøm til Stavanger.
Å joda,jeg ser mandelpottitten MED spirer,Tove...Hvordan i hule heitest har den havna der?
Legger meg flat og gir meg enda over,setter kajakken på land.
Livredd for gård og grunn..tenk om han dukket opp her.

Etter den nydelig blåturkise fargen og den finkornede sand,blandt småfisk og kråkeboller.. (åhhhhh...BOLLER !! ) kan en saktens lure på om Pedroen plasker i Sydligere strøk.

Svømmer han ut av denne flotte komposisjone...akk O W.
Hold vakt ,Tove.........

Line
Avsluttet .

Stilig bilde med artig undertekst selv om jeg ikke har fått med meg hele historia.

mvh Øyvind
Willy K.

Kult bilde! :D
Bent S.

Tøft bilde med flotte farger.

vh
Bent
Inger Anne Maritsdotter V.

Knalltøfft og velkomponert dykkerbilde,

artige kommentarer fra Solvår og Line:)

Liker godt fargene her.

Lisbeth S.

stilig fra havets bunn, flotte farger og artig undertekst og historer av de over.
mvh Lisbeth
Tove H.

Hjertelig takk for alle gode kommentarer og innspill. Takk for god latter også. Å se en settepotet med groer på havets bunn var ikke verst, Line, haha:-) Den kan ikke klones bort, hva ville Don Pedro sagt til det? Glad dere liker bildet. Don Pedro var god på fridykking. en enorm lungekapasitet, ja. Her ville han imponere Solvår, ikke meg, men hun er jammen kresen, synes han.

Tove
Hans-Jørgen H.

Utrolig dokumentasjon av Pedron der han spionerer på Drivdalsgubbens berømte mexicanske løvefisk oppi Drivdalshølen, mens gubben sjøl er på mandellpottittekspedisjon oppe hos hu Elin i Alvdal.
Planlegger helt sikkert å rappe flere dusin med løvefisk fra kulpen og sjøsetta dem i hagedammen hennes Solvår.....
Ville beskåret bildet øverst Tove til litt under Drivdalspinnsvinet eller i all væla ka det e...
Kuuule farver.
Tyrin.
Håvard F.

Spennende!!! Et foto man ikke går forbi. Flott komposisjon, og hva som skjer kan man tolke som man vil :)
mvh
Håvard
Solvår B.

Tove - en beskjeden BÆRGENSER finnes ikke. Det er deg Pedro er interessert i!!! Jeg har ikke sett snurten av ham på leeenge....heldigvis.
Løvefisken er din spesialitet. Det var du som var sammen med Gubben i Mexico. Og som kjørte fiskebilen. Her finnes masse dokumentasjon. hehe
Tyrin nevner hagedam - enhver hage i Stavanger er en hagedam etter denne "sommeren". Men det har ikke kommet fram noe om løvefisk på lokaltv eller i avisen.
Må visst fortsette å vente i spenning.
: ) Solvår
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu