Old Monk at Ankor Wat ,Cambodia
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_555655} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Heidi W.

Et fint og naturlig portrett av en hyggelig munk, ser det ut for:)Litt hardt lys, men regner med det var som det skulle det :)Ville kanskje mørknet ned den ve.siden på bakgrunnen, selv om den ikke er skarp, så blir lyset der litt "forstyrrende", synes jeg.
Fred S.

sjarmerende portrett, som rent teknisk ville ha blitt enda bedre med en anelse mer skarphet. Ellers kunne jeg ha tenkt meg litt mer luft over hodet på mannen (ikke mye, max en cm). og mye mindre luft på venstre side. (eller til høyre for mannen) Der er det ingenting som tilfører bildet noe mer informasjon uansett, derfor kan bildet gjerne kuttes ned til at omtrentlig kvadratisk format.

fred s
yngvild s.

Takk dere for gode tilbakemeldinger. En setter seg ned ,og ser på bildet med "friske øyne". Er enig med deg Heidi,at jeg godt kan dempe lyset noe. Prøvde meg, med hell.... :) Munken sitter litt vridd mot venstre,og vender litt på hodet,noe som gjør at jeg ikke velger å kutte kvadratisk. Men det kunne nok helt klart fungert bra det også Er enig mht skarpheten på bildet. Y
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu