Nauste
Utstyr
  • Canon 500D
  • Sigma 18-200mm 1:3,5-6,3 HSM
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_556013} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Bjørnar P.

Spennede motiv, som kunne blitt flott med god komposisjon, spennende lys og god teknikk.
Dessverre opplever jeg her at nærmest alt dette mangler. Mulig du har søkt et "røft" uttrykk, men for meg ble det ikke spesielt interessant slik det fremstår nå. Bildet oppleves mest som et kjapt knips med lite arbeid under og etter opptaket. Synd, da motivet har et stort potensiale.
Krister R.

Bjørnar: takk for din kritikk. jeg prøver heletiden å lære meg mer, kreativitet, teknikk osv. så jeg tar i mot all kritikk og tips jeg får. har god tilgang til stede bilde ble tatt. Så det kommer nok et nytt bilde senere. bare jeg får meg noe mer utstyr, som blitz/lys. :)
Bjørnar P.

Styr unna blitz dersom du ikke har tilgang til profesjonelt utstyr. Det blir lett hardt og unaturlig lys med enkle blitzer. Regner med at det er noen form for vindu eller andre kilder til naturlig lys der, og da er det langt å foretrekke. Bruk et stabilt stativ, og lek deg med lys, komposisjon, lav ISO og den dybdeskarpheten som kler motivet. Før eller senere ender du garantert opp med flotte bilder!
Glem heller ikke etterbehandlinga. HDR-teknikk kan være interessant dersom lys-kontrastene blir for veldig store. Husk også at du ikke bhøver vise "alt" i ett bilde. Småting kan også gi flotte bilder, og er ofte lettere å styre mht lys.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu