Severin
Utstyr
  • 7d
  • 10-22mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger219
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_556338} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Likte godt utrykket du har visualisert , de grove nevene kommer godt fram, posituren mot den gamle "snuteVolvoen", det mørke sydekket passet også inn...et bra portrett av en traust sliter.

mvh Ulv
Per Roar H.

Er enig med Ulv et flott portrett bilde av to trause slitere.

mvh hiri
Håvard F.

Et "liker veldig godt foto" :)
Mvh
Håvard
Ørnulf T.

Om man skal være litt pirkete - og det skal man visst på et sted som dette - så synes jeg etterbehandlingen er litt overdreven. Minner om noe midt imellom HDR og ukritisk justering av hue/saturation. Jeg tror bildet hadde blitt bedre om det var mer natulig behandlet.

Men det er også det absolutt eneste jeg har å sette fingeren på. Dette bildet er, med ett eneste ord, fantastisk! Jeg digger både komposisjon og utsnitt, og kombinasjonen av "gammal mann og lastebilen hans" er en ren historieforteller. Har spesielt sansen for markert gammal arbeidskar, og for meg som er mest opptatt av portretter hadde denne karen blitt mye brukt. Tenk for et portrettfunn - særlig i sort/hvitt!

Som sagt: et fantastisk bilde.
Bra jobba, Remy!

Mvh
Ørnulf
Tove H.

Jeg leste med interesse kritikken fra Ørnulf, det er akkurat dette som har gjort at jeg ble i tvil om jeg likte bildet. Nå har jeg kommet til at akkurat dette bildet kler behandlingen, pussig nok, en bildebehandling jeg egentlig ikke liker. Det er rett og slett på plass og utrolig tøft.

Tove
Remy H.

Takk takk :) .. Litt enig med deg Ørnulf, men er mer enig med Tove.. bildet passer HDR.. tja.. kunne kanskje behandlet bildet litt finere (less is more), har prøvd litt forskjellig ting og endte opp med at dette såg best ut.. Men klart, personer som kan HDR hadde kanskje klart oppgaven bedre..
Terese B.

Ikke hver dag man finner "lokal-kjendiser" på foto.no :) Flott bilde og effekt:)
Avsluttet .
+1
Nydelig bilde av Severin
Det virker veldig troverdig
Glimrende modell fanget i sine egne omgivelser
Lars Ivarson F.
+1
oh yess..gjennom etterhandsaminga får du fram eit godt og kommuniserande portrett av ein gammal trucker..flotters
Remy H.

takk takk :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu