"Rette linjer er gudlös" (Friedensreich Hundertwasser;)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_557100} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kirsten H.
+1
Boliger for mennesker skal passe til menneskets form. Hvor mange av oss er helt A4 eller 90grader i hjørnene? Ikke så mangs som ønsker å være heller, tror jeg. Det er derfor merkelig at denne typen bolig har slått an som den har gjort på 1900-tallet.
Bildet er en fin illustrasjon på Hundertwassers uttalelse. Høydeformatet og de begensede fargene er med på å forsterke budkapet. Fine linjer. Dette er bra, Carsten!
mvh Kirsten
Solvår B.

Kubisme? Jeg liker dette, men jeg ville kuttet litt i bunnen for å fjerne de røde blomstene til høyre. Liker bildet med bare rette linjer.
: ) Solvår
Bjarte W.

Fint formidlet budskap. Synes det ser ut som om balkongene henger litt med leppa. Tror vel ikke det er så mange som ønsker å bo slik, nei, men fordelen med rette vinkler i arkitekturen, er jo at det er veldig enkelt å bygge og lett å utnytte plassen.
- Bjarte
Avsluttet .

Fint og minimalistisk/kubistisk. Bra!
mvh
Tove
Kine B.

Definitivt linjer til kubismen her. En spennende innfallsvinkel til arkitektur.
Bente S.

Jeg elsker Hudertwasser og Gaudis skjeive hus! Men kuber og rette linjer har også sin sjarm. Flotte repetisjoner og dybde i bildet ditt - mulig det ikke er helt gudeløst likevel. Naken og rent er det helt klart.
Bente
Carsten W.

Tusen takk alle sammen! Finnes sikkert masse gode grunner a bygge i rette vinkler.
Men kjenner noen togstasjonen, Hundertwasser har designet, i Uelzen/Nordtyskland? Denne stasjon er nesten fri fra tagging. Syns, Hundertwasser har et poeng...;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu