Strandet
Er dette pottiter fra Odd E... hvordan kunne han sende dem sjøveien... Stakkars Willfred, for en bomtur...
Just for fun. Helt vilt.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger184
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_557242} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Solvår B.

Nå fikk jeg fryktelig dårlig samvittighet. Det er ikke mandelpoteter i denne tønna, men orkdalssodd fra Eli.
Line orket jo ikke ha Willfred hengende i taklampa lenger, og sendte ham og mamma avgårde. Jeg ba Eli om å lage et par tønner med orkdalssodd hvis de nå skulle komme innom. Hun hadde ikke veldig lyst på besøk, forsto jeg, men hun er en dame med et varmt hjerte. Hun har sikkert kokkelert i mange timer, og så sendt tønnene sjøveien for å slippe å få besøk. Det kan jo være ganske anstrengende med flodhestbesøk.
Men det er klart at hvis tønnene ikke var helt tette, så er det ikke mye sodd igjen. Jeg skjønner godt at Willfred er fortvilet.
Nå MÅ Odd E. komme på banen med mandelpotetene. Jeg ser ingen annen løsning.
For et drama!
: ) Solvår
Lars Ivarson F.

flodhest ved bergen..ja, då har den stranda langt heimafrå..likte komp og snitt..flotters
Bjarte W.

Fin komposijon - artig bilde. Er Wilfred sulten nok, så går de vel ned. Og nå skal en ikke kimse av salte pottiter - mange som liker det; Maarud, så Maarud.
- Bjarte
Line H.

Nei og Nei
Odd vet jo han Willfred ikke stoler på posten men vannveien??
Bare det ikke er Orkdalssodd.Hæler ikke tanken på en pussa Willfred sjanglene rundt i..ja hvor er gutten? Kan han ha rusla i ring som Tove nevnte og i svime av sirklering i rundkjøringa og sult, skeina rett ut i Oslofjorden.Eller har han og mamma flodhest fått haik med en trailer ( skulle ikke forundre meg, det sjarmtrollet ) .La oss håpe det er Eli som har sendt ventevaffler i ren godhet og W + MF er på vei klinkene edru i retning mandelpotittene....
I verste fall drar jeg på tokt i lastebil med alkotest og pompe...

Nei og Nei nå får jeg ikke en blund på øye...i kveld .

Klikk O Hoi fra Line
Line H.

Over til bilde ( ble helt satt ut ): Utsnitt og plassering av W oppå kista søtt og effekfullt.
Lyset du har valgt og skybbepartiene forteller meg det er sent på dagen,det skaper litt dramatikk takk: )
Vann/stener og kista er i fokus? noe jeg synes er rett forde vi allerede kjenner W ,og situasjonen er ny.

Du er et eventyr,Tove


Line


Line H.

alle gode ting er 3..SKYGGEPARTIENE
Orker ikke mere drama jeg altså.
Vidar J.

What the f....?

Takk for den Tove, et smil gjør hverdagen mye lysere :-)
Odd E. k.

Du store min Tove!

Du store alpakka for et spetakkel. Tenk å fore opp Willfred på orkdalssodd da, er like bekymret som hu Solvår. Han ser da sprengt ut, tenk på all den gassen som ligger der. Det å fore på med ventevaffler i ren godhet i tillegg fra hu Eli, vil kunne føre til en kraftig eksplosjon. Se bare på Willfred nå, har nesten ikke lungekapasitet til å kunne trekke pusten på grunn av vommfyll. Hjelp, håper dette ender godt Tove, at du ikke har blitt rammet av eksplosjonen og det kraftige lufttrykket. Håper Wilfred har søkt ly her i den kalde orkdalselva og at Willfred enda er i live. Kan ikke ha en begravelse med mye sorg nå så tett opptil jul.. Nei å nei, dette vil ingen ende ta, håper Statoil har pumpeutstyr for denne type gassutslipp...

Mvh

Odd E.
Eli S.

Du store alpakka ka har æ rota mæ opp i no.
Er visst noen som tror at Orkdalssodd er noe med sprit i. Det er altså ikke, men du kan spise deg så stappa mett at du sovner av mindre.
På opfordring fra'a Solvår legger jeg herved ut oppskrifta så kan dere prøve sjøl. http://tradisjoner.no/oppskrift1857.html

Ha ei riktig god heile bointen
:) Eli
Odd E. k.

Du store alpakka Eli, håper ikke Drivdalsgubben ser denne oppskrifta, for da reiser han strake veien opp til deg Eli, og blir sikkert værende til har går seg lei på slik bondemat, og det kan bli lenge.. Gratulerere med dagen som blir, håper han ikke banker på døra til helga da, for nå må han ta seg av Willfred...


Mvh

Odd E.
Eli S.

Takk skal du ha, Odd.

Nå sendte jeg i hvert fall Wilfred og mamman hans sørover med hurtigruta til Bergen i dag.Så da må Drivdalsgubben ta beinan fatt og fly det fortste han vinner. Slik at han rekker dit når båten klapper til kaia i Bergen etter helga en gang.

Så var det oppskrifta på Orkdalssodden da. Ikke vet jeg hvor bøndene har i Orkdal fikk tak i mandelpotetene sine. De trives visst best på dine trakter, har jeg hørt. Her er det korn som gjelder.
:) Eli
Inger Anne Maritsdotter V.

Fikk meg ein god latter av diverse kommentarer her,
for et drama, i ørten akter :))

Herlig høstbilde med Wilfred skrikende i fjæra der.

Inger Anne
Hans-Jørgen H.

Fyttirakkaren Tove!
Her lukter feilgjæra Orkdalsodd like inn i stuggukroken og arme Willfred sjangler rundt i fjæresteinan i nød...Han har totalt mista evnen til å gjøre rede for seg og kommer bare med dumpe stønn innimellom de heavy vomrystelsene og gassutslippene.
Nei å nei at hu Eli kunne hive denne lekke tønna på sjøen..
Får Drivdalsgubben snusen i denna oppskrifta kommer han til å robbe hu Eli for heile vinterlageret med Orkdalssodd...og meir tell...Huttetu tell tilstander.
Håper ikke Pedrom blir innblanda i dette...da kan det bli sprelske gassutslipp i heile Stavanger by..Eller ern dratt tilbake tell Spanien...
Ellern har du tattn inn i varmen Tove?
Tyrin.
Tove H.

Tusen og en takk for alle flotte, fantastiske, sprelske kommentarer til dramabildet fra fjæra.
Tønna er lekk, ikke mye igjen av ordalssodden, går det aaaan å sende sodden sjøveien i lekk tønne, Eli????????
Ps: Tusen takk for oppskriften, ser utrolig godt ut:-)
Willfred hyler av frustrasjon, han trodde det var mandelpottitter oppi....stakkars liten. Nå gnafser han tang og tare og lurer på hvor veien hjem er.
Pedron kom til Bergen, med sparkemerker i baken etter Solvårs sko størresle 40... uante krefter, den dama, ikke bare knyttenevene som funker. Heldigvis ble jeg veiet og funnet for lett, og siden har jeg heldigvis ikke sett ham.
Han gir nok ikke opp sin store kjærlighet i Stavanger, godeste Pedron.

Tove
Eli S.

Åsså æ da som seinnt Wilfred og mamman has te sjøs med hurtigruta fra Trondhjæm te Bergen. Fekk me sæ nånn tønna med Orkdalssodd og diger haug med vafla med meierismør og sæterrømme. Sjå bare bildet mitt fra i går. Tihi. :)))
:)Eli
Solvår B.

Tove da............ Jeg trodde du var voksen og skjønte kjærlighetens finurligheter.
Pedro kom hit til Stavanger i dag, og vi bestemte oss for å "prate" på spansk/norsk/fingerspråk.
Han innrømmet at han kom til Noruega på falske premisser, men etter at han traff Tove, var hans corazón (hjerte) helt umulig å holde styr på. Du er den grande amor i hans vida - i hans liv.
Han er villig til å gi opp kontakten med Divdalsgubben og bare gi deg amor.
Jeg prøvde å få dette skriftlig, men Pedro er visst ikke så sterk på det skriftlige, og før jeg visste ordet av det, satt han på Kystbussen til Bergen.
Jeg får tårer i øynene når jeg tenker på det vakre møtet dere snart kommer til å ha.
: ) Solvår
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu