Tap av håp
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger107
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_557277} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Hei, her synes jeg du har fått god kontakt med modellen, og kanskje klart å få frem personens personlighet. Blikket og uttrykket virker ekte.

Personlig synes jeg at øynene (spesielt høyre side), er for mørk.
Flott bokeh effekt som tiltaler meg.
Espen W.
Takk!
Selv synes jeg at det mørke fremhever stemningen i uttrykket.
Ivan H.
Har vært innom bildet ditt flere ganger, Espen. Det første jeg tenkte var at høyre øye er noe for mork. Men jeg tenker nå litt annerledes når jeg leser svaret ditt. Kanskje hele høyre side skulle vært mørkere, for å få enda mer av at det mørke fremhever stemningen du er ute etter? At det blir enda mer fokus på venstre øye. Det er venstre side som holder fast ved meg. Da tror jeg du har mer spillerom på høyre side, og kan eksprimentere med forskjellige uttrykk.

Jeg har ikke mer konstruktivt å komme med. Du har et godt portrett her synes jeg. Det stikker litt, om du forstår hva jeg mener.

Mvh
Ivan
Henning S. P.
Dette var en ganske godt bilde. Jeg la merke til det Ivan nevner om at det er litt for mørkt rundt det ene øyet - men dette blir teknisk finspikking.

Det som forstyrrer meg er armene. Dette ser ikke ut som en naturlig stilling å ha armer og hode. Det blir for oppstilt føler jeg. Om håpet er ute, som du hinter til i tittelen, så ville jeg hvilt hodet i armene, ikke holdt de oppstilt som jeg mener de er her.

Velig kritisk, men de er vel litt av poenget med f/64. Et godt bilde som mangler litt.

Henning
Espen W.
Modellen satt på en skammel med albuene hvilt på knærne. Kanskje det blir forskjell på dette utsnittet og hva jeg så der og da. Mulig det ser oppstillt ut, men hun var helt avslappet der hun satt :)
Forøvrig setter jeg veldig pris på den konstruktive kritikken!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu