Selger
I mine forsøk i sort/hvitt har jeg her prøvd med bruk av "Triex" fra Alien Skin (Plug in). Mørke hudtoner er uansett vanskelige.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300s
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_557303} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Fred S.
"you can leave yout hat on". Ikke måte på hvor mange karer som har forsikret damene om det; kommer i farten på Joe Cocker, Tom Jones og muligens Huey Lewis.. Her er det imdlertid en kar med en stabel med hatter, som han forsøker å lure damene til å kjøpe, og de må gjerne beholde både badeadrakten og mer til på, bare de kjøper en hatt..
Du er opptatt av om "Triex" fra "Alien skin" funker her, og du får ikke svar fra meg, har aldri hørt om noe slikt. Derimot blir jeg fascinert av forholdet mellom selger og kunde. Ser fyren på kunden, eller ser han på meg..?
Tror jeg kommer til å huske bildet en stund, og i ledige stunder vil jeg spekulere på om fyren er skjeløyd, eller ikke....
Ble det noe salg `?

fred s
Eva H.
Noen ganger varmer en kritikk mer enn andre. Takk for at du har klart å sette ord på noe av den undringen jeg også har i forhold til denne situasjonen :-)
Så til det tekniske: Alien Skin er en Plug-In til Photoshop. Ganske dyr, men jeg lastet ned en prøveversjon for noen dager. Det dette programmet gjør, er å gjenskape et digitalt bilde i forhold til kvaliteter i gamle analoge filmtyper, Kodaks TriX har vært en favoritt :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu