- Haustleg sopihop -
Desse trea med strikketøy på stammane har eg fotografert før, men då mørkna det fort. Her har eg berre teke med eit tre pga reklameskilta som forstyrra.
Det er 3 tre med fargerike strikketøy på etter "Livsglededagane" i haust.
På jærsk heiter det: "sob i hob".
Bildet inngår i albumet Uventa motiv langs vegen -
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Canon EFS 17-55 mm f/2,8 IS USM
  • Brennvidde33mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetISO 200
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger70
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_557911} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Dirk R.

er det bare pynt eller hvorfor har de strikketøy på seg? pga livsglededagen? takk for visning Tone :-)
hilsen dirk
Tone A.

Hei Dirk
Takk for kommentaren. Det ligg ein garnbutikk ved desse trea og dei pynta 3 tre til livsglededagen. Og pynten heng jo framleis på som fargeklattar langs Arne Garborgsveg, som har mykje traffik. Det vart difor mange eksponeringar her.
:) Tone
Lars Ivarson F.

Likte kontrasten mellom det haustgule og påkledde treet og bilen i bakgrunnen..kommuniserer nesten to forskjellige syn på tilværet..kreativt..flotters
Avsluttet .

Ja jeg tror jeg vil bli med i strikkeklubben:) Uff og dobbel uff, noe så kjedelig som å strikke skal du lete lenge etter mener nå jeg. Men hver sin smak.
Sopihop gjør det godt og gjør en god jobb, artig navn.
Snedig bruk av panseret på bilen som gir deg speilingen av treet. Kreativt Tone!
Jaja, nå vil ikke trærne fryse i vinter ihvertfall.
Lykke til med strikkinga av resten til trærne, stamme og alle grenene, litt av en jobb:)

Legg merke til hvor rent det er bak sopihop!!

mvh arild
Tone A.

Lars: Takk for dine tankar om elementa i bildet her. Treet står med sine siste blad og "sopihop"-bilen feiar bort blad og rusk frå fortauet.

Arild:Takk for grundig kommentar. Du ser forgrunnen med speglinga, som får med meir av trea som står der. Eg har laga 8 versjonar av dette bildet, og syntes dette utsnittet blei best.
Løye at du nevner at trea ikkje skal frysa, pga at det kalla eg dei første bilda som eg tok av trea for 3 veker sidan. Det såg litt maskinstrikka ut, men med fargerike fargar er det flott med 3 slike tre om reklameplakatane hadde vore fjerna.
:) Tone
Inger Anne Maritsdotter V.

Du har augene med deg på di ferd, og har fått med fleire interessante og sjåverdige element, i eitt og same bilde. Det gjeld både den karakteristiske bossbilen og treet som er pynta med strikketøy.
Det som umiddelbart òg fanga mi interesse her, var vasspytten i forgrunnen med dei fine speglingane i.
Det er ei flott hauststemning i dette bildet, Tone:)

Mvh Inger Anne
John H.

Hei
Ett artig og fortellende bilde. Artig med bilen som fjerner rester av høsten og treet som er godt forberedt til vinteren. Fint med den diagonale speilingen
John
Tone A.

Inger Anne: Takk for god skildring av bildet og positive ord. Det er spegling i eit bilpanser i forgrunnen kor det kjem fram meir haustfarga tre.
Bygningen i bakgrunnen er Time rådhus som forstyrra med sine detaljar og med bilpanseret fekk eg med fleire tre. Det vart mange eksponeringar for "sopihop"-bilen kom.

John:Flott at du les bildet slik kor eg ville få fram kontrastane mellom vinterkledd tre, haustfarga blad og kostebilen. Gildt at du legg merke til speglinga i forgrunnen.
:) Tone
Lisbeth S.

Stilig komponert bilde med høststemning og mange linjer i landskapet, fint med speilingen og sopihobbilen godt plassert i bildeflaten, artig med strikk på treet.
mvh Lisbeth
Tone A.

Lisbeth: Du er den første som ser linjespelet som eg ville få fram i dette haustbildet og som står til tittelen på bilen også pga alle blada.
Takk for positiv kommentar, helsing Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu