Le nez
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_557943} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Carsten W.

Er dette din skrekkbilde til halloween? Fui faen, Ole!) Her finnes sikkert flere folk med hoydeskrekk, ikke bare meg...;))
Ole Petter W.

Takk for kommentar. Jeg hadde faktisk ikke halloween i tankene. For meg er dette mer et bilde av typen "fun in the sun". Og vedrørende høydeskrekk: det er ingen grunn til panikk da bakken begynner der bildet slutter.

Hilsen
OleP
Sindre B. D.

Som buldrar sjølv, fekk eg lyst å kommentere:) Steinen såg fantastisk flott ut, mykje flotte lommer for både ein og fleire fingrar, slopes osv:) Synest "kanten" nede til høgre var litt sjenerande. Tendensar til ein litt uskarp buldrar? Meiner biletet har potensiale:) For "teikninga" er fin..Kul stein..og bra posisjon som ser tøff ut på bilete:)
-Mvh sindre
Ole Petter W.

Takk for kommentar. Det er mye stein på Korsika og potensiale for mye flott buldring. Både utsnitt og fokus kunne vært bedre, men siden fotografen var opptatt med å gjøre "moves" blei det som det blei. Buldrebilder med selvutløser blir sjeldent helt optimale.

OleP
Sindre B. D.

:) Då skjønar eg! Lukke til vidare med biletetaking og buldring:)
-sd
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu