Jeg blir ikke lei av gamle eiketrær...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger161
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_558025} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Trond O.
Hei, synes det vanskelig å gi tilbakemelding på slike bilder. Er litt "elsk og hat" om man kan kalle det det. Synes du har fanget treet bra detaljmessig, og synes den mørke grenen utover høyre siden er spennende og kontrastrik. Den gir en 'bevegelse'/dynamikk i bilde som gjør at man hviler blikket noe lengre på bildet. Men der stopper 'beundringen' videre for min del. Et flott fanget motiv med en spennende dynamikk, men gir meg ikke personlig så mye mer. Mvh. Trond.
Avsluttet .
Morsomt å se hva som andre finner som spennende motiver, og at du kanskje er på jakt etter det perfekte eiketrebilde.
Jeg deler samme synspunkter som Trond.

Forøvrig synes at dette bildet (se link under) er et mye flottere og varmere bilde av et eiketre.
http://foto.no/cgi-bin/bildekritikk/vis_bilde.cgi?id=5879...erid=49007

Så av disse 2 er linken over definitivt min favoritt av disse 2 eiketrærne.
Geir Helge S.
Hei.
Må slutte meg til de to over. Får ikke taket på komposisjonen her, og tonene tiltaler meg ikke heller. Den nevnte grenen til høyre virker som det mest spennende i dette bildet, og jeg ville nok konsentrert meg om et utsnitt som fremhevet denne bedre, samtidig som jeg ville jobbet med etterbehandlingen for å få til et bedre toneforløp.

Vennlig hilsen
Geir
Thorbjørn R.
Mønsteret er dekorativt og fint. Jeg ville faktisk vurdert å kutte den nederste delen, fra litt opp på stammen.

Mvh Thorbjørn
Rita H.
Liker mønsteret og det er en flott dybde som fremhever greinene rundt hele treet.
Noe spesielt med de mørke områdene på treet - kan kanskje skylde på alderen.
Trestammen kunne kanskje fått litt mer kontrast da den virker litt blass.
Et dekorativt utsnittet du har valgt selv om det er uvanlig og veldig tett.

Hilsen Rita
Geir Helge S.
Jeg er enig med Thorbjørn i forslaget om å kutte i bunn. Det bidrar, som jeg foreslo i førte post, til å fremheve den kraftige grenen til høyre. Det dannes dessuten en komposisjon der de tykkeste grenene danner en fin bue.

Geir
Arne Henning G.
Det er kanskje slik når man skal prøve noe "nytt"? For det vanligste er vel å få med hele treet når man poretterer trær. Men når man skal tetter på så klarer man ikke være komproissløs nok? Jeg tror at å gå tettere på med kutt i bunnen som tidligere foreslått og med fokus på selve trestammen og det som er de viktigste ved greinene. Kanskje er komromissløshet et stikkord?
Erik J.
Så hyggelig med så mange gjennomtenkte kommentarer! Jeg har opplevd dotten som nærmest død i det siste - pussig at dette "midt på treet"-bildet utløste så mye engasjement! Jeg tar ideene med meg i videre forsøk- for mitt kamera har automatak eikesøkefunksjon. Takk for søk i tidligere forsøk Morten! Et forsøk for noen år siden fikk litt motsatte innspill, litt trangt i bunnen, noe jeg hadde i bakhodet ved dette opptaket. Standplass er valgt med stor vekt på et solid grunnfeste for treet, uten forstyrrende elementer (som det var rikelig av med andre opptaksvinkler...)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu