Nedbrutt
Lot denne stå litt lenge efter Halloween (2010), den ble ganske trist. Måtte ta et bilde før den ble fjernet.
Utstyr
  • Nikon D80
  • Sigma Zoom 70-300 APO Macro f1:4-5.6 D
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_558201} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Trond O.
Måtte trekke på smilebåndene, synes det var et morsomt fanget bilde av en stakkars sliten gresskarsmann som har gått ut på dato ;) Det minner meg om at jeg må hjem å kaste de som står ute hos meg enda også... :)
Øyvind A.
Det sammentrykte gresskaret med nysnø på, er et nydelig motiv. Men et motiv alene er ikke nok: bildet framstår mest som en rein avbildning, og dermed faller det gjennom for min del. Jeg tror du kunne fått mye mer ut av dette, om du hadde klart å sette motivet inn i noen slags sammenheng. Og også ved å tenke mer på komposisjon.
Helge H.
Både tok bildet og la det her fordi jeg synes gresskaret ble morsomt. Nei, det er ikke arrangert, valgte å la det stå i den stillingen sneen hadde markert og heller beskjære tett. Den står ute på en gassgrill, en ikke alt for fotogen situasjon. Klart det er mulig å flytte på og komponere med et gresskar, men det var ikke mer tid der og da til annet enn et snapshot. Så, ja - må si meg enig i at det er en avbildning. Kan tenke meg flere arrangerte situasjoner som ville fått mer ut av gresskaret - så kanskje jeg skal la årets stå en stund!
Lisbeth S.
Stakkar, den ble helt flat, fine farger og lys, liker"melisstrøet" som gir et effektfullt uttrykk, bra dette !
mvh Lisbeth
Hanne M.
Det var et veldig kult bilde med fine farger, og en kjempemorsom tittel!
Mvh, Hanne & Isabel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu