Spurvehauken
Utstyr
  • Pentax K5
  • DA* 300 mm f.4.0
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger84
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_558894} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Ottar P.

Fint av sporvehauken i pen positur, skarpt med fine farger og en fin dus bakgrunn.
Amund O.

Takk . Det er første gang jeg har sett en spurvehauk , så jeg er godt fornøyd med dagen :) Bildet er forøvrig tatt på største blender f.4.0
Tommy S.

Utrolig flott og teknisk bra av spurvehauken.
De lyse feltene stjeler kanskje noe oppmerksomhet hvis man skal pirke litt.
Eller må jeg si det var et sjeldent godt bilde av denne fuglen. Og det var en flott komposisjon med grenene som strekker seg rundt i bildeflata.

Tommy S
Odd E. k.

Et flott bilde av spurvehauken utterst på greina. Fint lys inn på fuglen der skarpheten, fargene og posituren er meget bra. Liker miljøet,komposisjonen og det fine utsnittet. Godt fanget!

Mvh

Odd E.
Amund O.

Takk til Tommy og Odd E. Jeg gikk et minikurs i Lightroom på lørdag , og vil kreditere foreleseren Jostein Øksne for god overføring av kunnskap innen emnet. Men jeg har langt igjen , og mye å lære :)
Knut Børge S.

Jepp et fint miljøbidle av spurvehauken. Det flotte gammeltreet gir fin innramming og utfyller bildet bra. Teknisk flott. Ellers enig i Tomy sitt synspunkt vedrørende de lyse feltene.

Ha en flott kveld.
Knut Børge
Amund O.

Takk Knut . Den var nede i ett lite minutt, og jeg hadde ingen mulighet (og så det heller ikke der og da) til å flytte meg. Når det er sagt , så ble de lyse flekkene dere henviser til ,forsterket av min etterbehandling av bildet . Jeg dro endel i de lyse valører for å få bedre frem fjærdrakten , og fulgte de lyse feltene i himmelen med. Jeg skal se på mulighetene for å mørkne de en anelse. Takk for konstruktiv kritikk, det inspirerer og gleder.
Amund
Dag Tore ..
+1
Hei....Teknisk meget bra bilde av spurvehauken. Her har du sørget med å få en fin ramme rundt hauken.Fine farger og god skarphet.Biotopen passer også meget bra..Bra jobbet....DAG/Lørenskog.
Amund O.

Takk Dag Tore . Det virker ikke så skarpt her inne som på min egen skjerm , muligens pga at jeg lastet opp en for stor fil , som da har blitt komprimert før det ble lagt ut.
Duy P.

Absolutt enig med de over.
Et flott foreviget av spurvehauken, hvor det tørrgadden krydder ekstra for motivet.

duy
Duy P.

Absolutt enig med de over.
Et flott foreviget av spurvehauken, hvor det tørrgadden krydder ekstra for motivet.

duy
Amund O.

Takk Duy :)
Geir K.

Nydelig av spurvehauken. Skarpt og fint på min skjerm.

Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu