Flere bilder på wwww.haagensenfoto.no
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger151
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_559969} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Torild H.
Velkomponert; Heilskapen er flott her, dei to på vegen kjem imot oss, vektlegg det, samt, slik eg ser det, akkurat i rett eksponeringsøyeblikk, dvs. at ein kan lesa gangen, stilen deira, men likevel så langt ifrå at dei anonymiserast, m.t.p. viss ein ukjent av dei to ønsket bildet som veggpryd.

Eit velbrukt fotomotiv, avgjerande er då om det er løyst så godt, har kvaliteter, tiltalande, at bildet kan kallast -klassisk, eller - er berre dusinvare? Stemmer for det fyrste her.
Gunnar John C.
Interessante rytmer her, synes jeg - grenene i toppen som slynger seg i et svar til veien i nederkant, de beskårne stammene som menneskeliknende skikkelser i en slags samspill med de to vandrerene på veien. Luftperspektivet skaper dybde, disen tar landskapet inn i himmelen. Jeg liker dette veldig godt, og stemmer med Torild i at dette er en original turnering av et velbrukt motiv.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Ivan H.
Et klassisk motiv i en ok innpakning. Altså jeg synes du kunne utfordret komposisjonen noe mer, for eks å legge veien lenger ut mot venstre.
Bunn av bildet blir noe mørkt og uinteressant så ville vurdert å kutte der slik at den midterste linjen i veien endte opp i nedre venstre hjørne.

Ellers er det ikke så mye galt å se, det fungerer jo, men synes det blir litt for ordinært. Blir da fort ferdig med bildet.

Mvh
Ivan
Thorbjørn R.
Mange takk for vettuge kommentarer, alle tre.

Det Gunnar skriver om rytmer liker jeg godt. Jeg synes det fremste treet er aldeles praktfullt - og opplever dette som hovedmotiver her. Jeg jobbet mye med å få det til å opptre i harmoni med trerekken bak, som jo er av en annen støpning. Utfra tilbakemeldingene synes det som jeg har lyktes bra. Videre originalt er dette nok derimot ikke. Nå var ikke orginalitet siktemålet mitt her - men innvendingen er likefullt på sin plass.

Takk igjen for gode innspill.

Thorbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu