Strong
En kvinne som kanskje ser helt normal ut, men er for meg ufattelig viktig.
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Sigma 70-300mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLitt justering på fargene i PS, for å få fregnene til å stå litt mer frem.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_560359} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Hans Olav H.
Normal og vakker er hun . Jeg likte faktisk at linjene i bakgrunnen strekker seg i samme retning som hun ser . Men syns aktbilder er penere når det ikke vises merker etter stramme klær
Lykke til :)
Avsluttet .
Jeg velger å overse detaljer som kunne vært anderledes.
For bildet i sin helhet i form av posititur og lyssetting synes jeg var knallbra, og ei flott modell :)
Pål G.
Lyssettingen er fin, men det er en del "høy-iso-støy" i de mørkere områdene av bildet. For meg syntes modellen å stå for nærme bakgrunnen, slik at skyggene blir uheldig mange, komplekse uten å gi bildet dybdet det kunne fått ved å komponere skyggene mer. Det er også en uheldig skarp skygge på modellens hake.

Jeg liker utsnittet og modellens holdning.

Bakgrunnen er også litt uheldig syntes jeg, strietapet har aldri vært sexy - og det er allerede nevnt merker etter stramme klær.

Mitt tips til akkurat dette bildet vil være:
Trekk modellen lenger unna bakgrunnen, for å dermed kunne kontrollere skyggene bedre. Forsøk å få mer lys, slik at du kan gå ned på ISO - eller forsøk å jobbe med støyen man ser i de mørke partiene i etterarbeidet.

Støy, eller pixelering i bilder kan være meget fint - men da bør det være det samme i hele billedflaten, ikke på enkeltsteder slik det er her.

Avsluttet .
De detaljer som Pål trekker frem er jeg enig, og det ville gjort bildet bedre hvis en del av de elementene var forbedret.

Samtidig mener jeg enda at bildet i sin helthet (lyssetting, utsnitt og holdning) gjør at jeg velger å overse det når jeg ser bildet.

Kudos til Pål for gode tips om lysseting :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu