Irene
Utstyr
  • EOS 1000
  • Tamron 28-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger554
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_56041} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kristoffer S.

Det er vel den litt ''frekke'' poseringen og modellen som gjør at jeg får intrykk av klesreklame her :p
Stilig bilde, bra komposisjon...
Artig om du hadde skrivd litt om bildet, hvor, hvem, hva har du gjort osv. Photoshop?
Stå på! :)
vh kristoffer
Espen G.

Velkommen hit på dotten. Greit introduskjons foto, men mangler noe på utførelse og det tekniske. Tøff no-nonsense dame. Liker ikke overgangen til farge oppe i bildet, samt av fargen på genseren blir noe mettet. Det lyse området mellom beina hennes kunne med fordel tones ned. Ville kanskje kuttet 3cm på toppen. Skyggenen gror for mye igjen, lett litt på kontrasten. Hvorfor kutte beina slik?

Stå på!

eg
Paal Henrik E.

Velkommen til dotten ja. For det første synes jeg føttene mangler på bildet, og for det andre synesjeg du skulle vært litt mer konsekvent når det gjaldt fargemetningen i bildet. Med dette mener jeg at bakgrunnen hadde fortjent å være i s/h, men at t-skjorta godt kan være blå hvis du har lyst til det. Hudtonene vitner også om lyssetting fra siden, noe som gjør dem ujevne fra høyre til venstre på modellen. Dette skurrer litt. Posituren er grei, men jeg synes utsnittet glipper en del da det blir for mye rot på toppen som trekker oppmerksomheten vekk fra hovedmotivet. Det lyse feltet mellom bena hennes er også litt plagsomt. Ellers var det en spennende positur, og et godt blikk fra modellen. Absolutt et bra bilde å begynne med her på dotten.
Mvh. Paal
Christine J.

Som jeg har skrevet over, jeg er helt på amatørstadiet så det er mye igjen på det tekniske og å klare å se hva som ville blitt det beste utsnitt. Enig at det er mye rot på toppen. Har fått med føttene på neg, men de er blitt kuttet ved fremkalling. Morsomt å få kommentarer så fort. Det er akkuratt det jeg vil,''få hjelp'' til å utvikle meg. :) Så jeg takker så mye..
Mvh Christine
Vegard E.

Første jeg reagerer på er at jeg ikke får se hvor beina lander, ja...litt mindre bred benstilling tror jeg da hadde gjort seg...ujevnhet i metning er nevnt...
Ser ut som det er knallhardt lys, og det kler bildet, men sidelyset gjør eksempelvis at hennes venstre arm blir altfor mørk i forhold til hennes hennes høyre...en strek i himmelen som også må vekk...
Hvis man ser bort fra dette, synes jeg bildet fenger i massevis...det har en helhet med en røff stil som fungerer.
Regner med det blir noen heftige bidrag fra denne kanten etter hvert
Henrik T.

Feteste fargene (bakgrunnen kunne godt vært helt SH - ikke gul i toppen)! Bøllete dame..

-
Henrik
Eliza A.

Frekt og friskt.
Fengende blåfarger.

Eliza
Georg K.


Hei,

congratulation's - seems you have found a great permanent Model - that's a good idea since you can develop together - taking some shots, watching - getting more ideas etc.

Irene has a cool look - I would call it a good rugged, rough look which is extremely attractive together with the young, beautiful face and the long unusual hair,
but I guess you know what you have in her.

The ideas behind the two pictures of yours I can see ( at least I believe so ) and understand really that you do them.
Same as you I am an amateur, and right now I'm just anxious to master better quality - in colour, depth, sharpness and brilliance - but I hope it will come.

I think these two pictures of yours are interesting, the have a lot of charm and a good feeling for the model - and the rest will come as natural addition and result of experience.

Both pictures are good, intereting - and show a lot of potential.

Good luck - and enjoy it

georg

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu