Kveldsladnskap, Raudfjd,VestSpitsbergen
Opptak fra 2010.
Utstyr
  • Canon 7D
  • EF 300/2.28 IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFeil aktig oppgitt at 1D Mk IV er brukt. Rettet til7D ....
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger801
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_560914} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
karin s.
hei flott lys.men du skriver canon mk,IV.
det står da virkelig 7D i exifdata.men uansett er lyset magisk.
mvh karin.
Carsten A.
Jeg sto lenge å ventet på at lyset skulle komme på plass bak fjellet - opptaket er gjort fra båt. Hdde vel glemt at 7D var brukt og ikke 1D mk.IV!! Ikke spiller det forresten noen rolle for bildet om det ene eller det andre kamera har vært i aktivitet.

MVH CA
Lars-Anders M.
Det var godt å se ett bilde fra deg igjen Carsten.
Dramatisk lys over dette fine landskap Topp kvalitet. Du er god.
Mvh
LAM
Bjørnar P.
Pent lys. Tydelig bildestøy (eller noe som ligner veldig) på himmelen. Hva skyldes det? Kraftig utsnitt? Hard oppskarping? Ønsket du det slik, eller var det en dyd av nødvendighet? 1000 ISO med en 7D burde vel ikke gi en så markert støystruktur under normale omstendigheter?
Carsten A.
BP: Dersom bildet vises med 768 - som fforutsatt - kan jeg ikke skjønne at det fins noe (synlig) støy i noen del av bildet. Støy vises heller ikke på noen av de skjermer jeg har tilgjenglig.

Det samme bildet (ren kopi av det som er vist her på BK) ligger forøvrig på min portfolio : http://carstenarnholm.foto.no/ i serien "Landskap" i nøyaktig samme pikselformat - 878 px × 768 px - uten at noen støy kan fornemmes av meg på mine skjermer.

MVH CA
Bjørnar P.
Opplever bildet ditt på samme måte fra din portfolio. Bruker selvsagt normal visning. På dine øvrige bilder i portfolio ser jeg lite eller ingen støy. Bruker en 24" kalibrert Imac og siste versjon av Firefox til å se på bildet. Er det jeg oppfatter som støy noe annet?
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg får aldeles vondt av å se slike presentasjoner. Lyset/fjellet/naturer griper meg så sterkt. Veldig godt formidlet her, Carsten, og bildet gir frysninger. Kontrasten til det mørke fjellet er en svært god kontrast til både lys, snø og farger ellers.

Det også jeg reagerte på er mye støy. Det ødelegger ikke noe for selve bildeopplevelsen, men... Det blir jo litt støy.

Ingebjørg
Ketil S.
Støy og støy - dette er vel ikke verre enn at det gir en passe kornete, filmaktig opplevelse. Jeg synes i hvert fall ikke det trekker ned et ellers utmerket bilde. Tvert i mot kan det sies å forsterke inntrykket av svinnende kveldslys.

Ketil
Ivan H.
Flott motiv der "flammene" er fremtredende og gir en flott kontrast til resten av fjellet. Godt komponert der du gir store deler av bildet til det mørke og kalde. Da kommer det varme meget godt frem.
Det er støy i bildet slik jeg ser det. Men dette kommer nok av konverteringen tror jeg, da jeg ser et rutemønster, som oppleves som støy. Dette gjør også at jeg opplever bildet som i overkant oppskarpet. Dette ser jeg også på samme bilde på din portfolio, MEN ser det ikke på de andre bildene der (har ikke sjekket alle). Derfor tror jeg det må være noe med konverteringen av dette ene bilde.

(ser nå dette bilder på safari på min iPad)
Børge W.
Utrolig flott motiv! Lyset, snøen og fjellet som gir kontrast i det hele. Fjellet ser ut som det vokser ut av evig is og skyene som innhyller motivet i et mystisk slør. Ser for meg en scene fra Ringenes herre, Mount doom.
Jan-Vidar B.
Veldig flott landskpsbilde dette med et nydelig lys. Opplever desverre at bilde er skjemmet av kraftig støy på min imac også.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu