morgensol i tåke
Utstyr
  • Nikon D3s
  • -
  • Brennvidde170mmmm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger210
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_561923} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
:)
Jepp!! Der satt den!
Vakkert og stemmningsfult, bildets motiv sluker min oppmerksomhet, så ser ingen grunn til å begynne å lete etter evt feil :)
Kjetil B M.
Takk for det Morten. Jeg har mange versjoner av dette motivet. Og har egentlig aldri bestemt meg for hvilket av dem jeg liker best. Egentlig liker jeg de versjonene og motivene jeg har lagt ut. Alle på hver sin måte.
Bjarte K.
Heftig bilde! Kraftfullt!! Ser ut som ein "landsby" som brenner.. Likte denne versjonen best, men litt minus med det mørke partiet nede til venstre...

Mvh
Bjarte
Bjørnar P.
Usedvanlig flott lys og stemning. Tåken er passe tett, og solstrålene som trenger gjennom den løfter bildet mye. Ville vurdert et kutt på venstre side for å fjerne det mørke partiet der, og et kutt nede for å fjerne veien. Det rendyrker motivet, og gjør det veldig rent og helhetlig.
Børge W.
Hadde en mistanke om at jeg har sett dette motivet før og det fikk jeg bekreftet når jeg så igjennom bildene dine:) Dette var bra! Vanligvis er det slik at om man har funnet et utsnitt og ser igjennom bildene, så tenker man at der skulle jeg vært når det er sånn eller sånn. Dessverre blir det ofte med tanken. Her har du tydeligvis hatt god tilgang til motivet og utnyttet værforholdene til fulle. Lyset som skjærer gjennom tåken gjør et vanlig boligområde til et drømmeaktig sted:)
Kjetil B M.
Takk for positive omtaler og konstruktiv kritikk. Motivet er fra terrassen på huset, så jeg jag hadde god tid til å fange de mange ulike lysforholdene som kom frem under denne morgenstunden. SOm nevnt tidligere har jeg slitt med å finne riktig utsnitt, eksponeringer og ikke minst komboen av dette.
Jeg skal ta med meg innspillene og legge ut et par versjoner basert på disse.
Agnor B.
Fantastisk utsikt fra dette ståstedet. Utrolig stemning som skapes av stripene med tåke som vandrer bortover som en pløyd åker nærmest. Bildet får god drahjelp av solen som bryter gjennom laget med tåke eller dis og danner en nydelig kontrast. Utrolig bra bilde totalt sett!
Dan N.
Fantastisk stemningsfullt! Liker komposisjon og farger veldig godt! Eneste negative er det det mørke partiet nede til venstre, men det er ikke noe du kunne/kan gjøre med det uten å beskjære for mye.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu