De som bare star og venter...
Tove Caroline Landberg, som fölger drömmen for tiden, ga meg idéen...;)
Matte lete litt i gar.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-11-25 08:14:43
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-11-25 08:18:15
    Versjon #3
Utstyr
  • Sony
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_562007} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Solvår B.

Jeg synes du har laget en hel liten fortelling her.
Det er fryktelig slitsomt å sykle på en sykkel uten sete, men siden han skal møte drømmedama, er det bare å trå ivei. Da han kommer fram, er ikke dama kommet, men heldigvis kan han hvile på stolen mens han sitter der og ser på klokka.
Minuttene går, hun kommer ikke...Kommer hun noengang? Må han betale avgift mens han venter? Han blir mer og mer frustrert og ulykkelig.
Fortsettelse følger....
Bildene dine satte hvertfall igang min fantasi. :)))
: ) Solvår
Carsten W.

Takk, Solvar. Jeg har ikke sett pa de i denne mate enna;)
Til meg automater er et modern synonym for det hva sauer er i gammle eventyrer: talmodig, passiv...det motsatte av prinsessen som springer rund pa dotten for tiden.
Kirsten H.

Morsomt å lese Solvårs kommentar, he,he....

Du har et godt blikk for detaljer ute i gata, men har du godt nok kamera for nattbilder? Originalen er fin, velkomponert og med fint lys. De to andre skjemmes av fargestøy, noe som oppstår på høy ISO. Utnytter du kameraets muligheter eller fotograferer du på automatikk? I alle fall kan dette fjernes med et støyfjerningsprogram i etterbehandlingen.
Kveldsbilder ute på gata er vanskelig, man får inn så mye lys fra lysstoffrør og gatelykter. Men du har absolutt et talent for dette, Carsten.
mvh Kirsten
May-Brith O.

Må nesten gjøre som Kirsten her, le litt av Solvlår sine kommentarer, nesten som filosofiske betrakninger:-)

Støy er nevnt, men jeg faller for motivvalg her, sånt en sjeldent kaster blikket mot - egentlig - de bare står der... Men det gjør seg som fotomotiv, det ser en jo:-) V1 blir også mitt førstevalg.
Carsten W.

Takk for konstruktiv tilbakemeldingen, Kirsten. Jeg brukte M-Modus, laveste ISOtall, stativ selvfölgelig og en HDR-software i etterbehandling. Om der finnes bedre kameraer for nattbilder vet jeg ikke. Jeg har bare 2. Det holder til meg.
Jeg ikke helt sikkert hva du mener med stöyet. Jeg pleier a "rense" bilder for skarpingen og jeg ser ikke stöy. Kanskje det du mener er noe sporer av HDR-behandlingen? Det kunne vaere. Jeg har ikke sa mye routiner i HDR. Men jeg har ingen idé hvordan a ta slike bilder uten HDR. Jeg var jo nödt a knipse rett i lyset. Spesielt fotoautomaten viste seg a blir en liten utfordring:)
Avsluttet .

morsomt og spennende..fortellingen til Solvår er herlig..liker alle disse men V1 tiltaler meg mest.. kanske det er prinsen sin sykkel...og han bor kanskje der?
God dag til deg!
hilsen
Tove
Kirsten H.

Jeg tenkte faktisk ikke at dette var HDR-bilder. Jeg har liten erfaring med det. Men når jeg tar denne typen bilder, bruker jeg lav ISO. stor blender og stativ. Da unngår jeg de små fargekornene som forstyrrer mange kveldsbilder. Jeg kjører også gjennom et støyrenseprogram før jeg skarper opp. Det ser ut til at du gjør det samme, så da antar jeg det er HDR som har skylden. Du ser det hvis du forstørrer bildet opp på stor skjerm. (Jeg bruker flatskjermen i stua). God helg Carsten!
mvh Kirsten
Bjarte W.

Urban og fin serie. Likte den seteløse sykkelen best. Her ser jeg det samme som deg, Carsten, når det gjelder støy - jeg kan ikke se noe særlig til det, og da måtte jeg også prøve 46" i stuen. Nå har jeg jo sett at Kirsten gjorde en utmerket oppskarping på et av dine andre bilder, så dette kan hun, men...jeg ser det ikke likevel.
- Bjarte
Carsten W.

Takk för stötte, Bjarte!)
Kirsten vet hva hun snakker om. Jeg har ikke storskjermen sa jeg zommte dypt i bildet pa notebooken og, ja, bildene er ikke helt rent. Spesielt V2 og V3. Men begge to var vanskelig a fotografere og jeg er egentlig fortsatt fornöyet med de.
Roar K.

Her blir faktisk favoritten V3 selv om lyset ble litt hardt på plakaten opp slik at teksten forsvant. Mulig det går an å dempe det lyset separat. Men det må prøves så jeg påstår intet.

Roar
Anine S.

Stilig bilde! Hvis den automaten-tingen ikke hadde vært der, ville det skapt litt mer "ensom" stemning i bilde, og kanskje blitt litt ryddigere. Men liker veldig godt fargene! : )
Carsten W.

Takk for kommentaren, Anine. Det var egentlig automaten som interesserte meg men sykklen sto der og ventet ogsa, sa ble det to pa bildet;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu