Segels Torg
Var på kurs på Fotografiska. Her er ett av resultatene
Bildet inngår i albumet Gatefoto Stockholm - En samling av resultater etter et par dager på kurs på Fotografiska.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300s
  • 50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger102
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_562367} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ivan H.
Hei,

Det er spennende å fotografere mennesker på gata. Det vanskelig og utfordrende.

Jeg finner deler av bildet interessant, men helheten mangler. Det jeg savner er en mer definert kommunikasjon mellom menneskene, eller noe der som kan trigge min nysgjerrighet. Det er det ikke. En mann med bass og to som går forbi. Han motgående ser litt bort, og det er det hele.

Jeg liker utgangspunktet, der stein, mønster og linjer gir et spennende underlag. Sneip, boss og hjulspor. Og en ødelagt stein i midten.
Tror jeg ville prøvd å komponere bildet slik at den ble mer synlig, kanskje midtstille den i ønsket format, og la motivene forholde seg rundt. Dette går litt på planlegging og komposisjon.
Siden dette er et torg, har man mange muligheter og motivvalg.

Men det blir liksom det hele for meg her.
Jeg håper andre gir deg kritikk, slik at min ikke blir stående som den ene. Èn manns mening.

Mvh
Ivan
Eva H.
Takk for god tilbakemelding. Jeg tok flere bilder her, men dette var det jeg ble mest fornøyd med, kanskje nettopp på grunn av mangelen på kommunikasjon.
Men flere besøk i Stockholm vil helt sikkert bli brukt til flere forsøk her, for dette er et spennende "fotosted"
Eva H.
P.S. Jeg tåler det godt om denne kritikken blir stående alene. Den gir meg jo noe å tenke på, og der er det som er meningen, ikke sant?
Ivan H.
Ja det er jo litt av meningen, men folk ser lett et bilde på flere måter. Jeg tenker at jo flere synspunkter jo bedre. Man har ofte en mening selv og det er artig å se hva andre tenker. Ofte noe helt annet og det kan man lære av.

Mangel på kommunikasjon her får meg til å fokusere mer på underlaget/steinene enn folkene. Jeg er sikker på at andre ser det annerledes.
Eli R.
Jeg elsker å henge over rekkverket på Sergels Torg å fotografere så kjenner meg godt igjen. Jeg skulle gjerne også sett mer kommunikasjon mellom gruppene i bildet, men hvis du absolutt ikke vil ha det så kunne det kanskje vært en tredje gruppering for å understreke poenget. Som det er nå så er det bare to forskjellige bilder tilfeldigvis plassert i ett bilde for meg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu