Bjørker
Når jeg kjørte på jobb i dag så jeg disse bjørkene speile seg i vannet i gnistrende solskinn. Når jeg kom tilbake var det selvsagt tett snøvær.
Det var først og fremst speilingen i det mørke vannet jeg var ute etter, men tok med litt av stranda for at det ikke skulle bli for abstrakt. Gråværet og snøen gjorde at jeg valgte å konvertere det til S/H selv om det var ganske monochromt i utgangspunktet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-12-06 09:15:10
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_562791} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Julie E.
Hei! Jeg synes dette var en aldeles nydelig speiling! Fantastisk, vag, myk, og med fine klare linjer av trestammene. Helt flott! Min eneste innvending er at jeg ville ha kuttet en del i bildets overkant slik at speilingen kunne komme enda mer frem. :-) mvh Julie
Børge W.
Takk Julie. Med litt lang eksponeringstid i snøværet så fikk speilingen akkurat den effekten jeg var ute etter. Som jeg skriver valgte jeg å ta med litt trestammene på bredden for å gjøre bildet mindre abstrakt. Tok også noen bilder av speilingen uten bredden. Kanskje legger jeg dem ut ved en annen anledning.
Julie E.
Det hadde vært spennende. :-) MEnte heller ikke at jeg synes du bør kutte alt av bredden, bare kanskje til omtrent der stammene begynner. Det tenkte jeg for å få bildet mer abstrakt. Men eg leser jo i din kommentar at det ikke var det du var ute etter. :-) Smaken er forskjellig. :-)
Avsluttet .
Speilingen i vannet er jo fantastisk nydelig, -helt enig med synspunktene til Julie E.

Tor-A
Børge W.
Takk Tor-Arne. I min verden er det lite rom for abstraksjoner, men døra står på gløtt til den verden også:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu