The White House
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger131
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_562916} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Ivan H.
Jeg synes motivet er spennende i seg selv, OG at omgivelser understøtter ensomhet. Et ødelagt tak/møne og en dør fremstår som hovedmotivene for meg. Usikker på hagen forran, altså den gjør meg litt nysgjerrig. Forundrer meg litt over om det er en grunnmur eller ikke.

Ang format og komposisjon så trenger jeg ikke så mye på høyre side. For meg så hadde dette motivet passet godt inn i et kvadrat, selv om du da mister en del av venstre side, med havet. Liker endeløsheten der ute, så jeg er litt usikker.

Korningen fremstår for meg ok, men det virker som der er mer korn noen steder. Ville vurdert å dempet det noe i skyggepartiene, tenker spesielt over huset.

Alt i alt så liker jeg motiv og en del av utførelsen.
Erik J.
Takk for veloverveid tilbakemelding. Du har gode poeng i dine innspill: med hensyn til formatet har jeg prøvd kvadrat som du sier, men vurdert som deg med hensyn til din innvending. Korningen er for meg svært viktig i dette. Opptaket er gammelt og analogt, fra den tiden da korning ble bevisst tilstrebet både i filmvalg og -fremkalling. Da jeg digitaliserte dette var idealet en kopi fra mitt analoge mørkerom, der bearbeidingen ikke var like lett å styre som på macen. Jeg valgte å dra på litt over huset, kanskje av balansehensyn eller mest for å framheve lyset fra havet.
Det ble som originalen, men du har kanskje rett. Dotten over den svarte skogen er kanskje også for mye framhevet.
Jeg har alltid likt bildet selv, uten at jeg har bestemt meg for hvorfor. Jeg regnet derfor med at det var vrient å kommentere, når det ikke er tillatt å si liker/ikke liker uten å begrunne....
Ivan H.
Synes ikke den skya/dotten over huset er så fremtredende. Mulig heller å justere "glorien" rundt taket ved skyen/mønet.
Grunnen at jeg nevner korningen til høyre er at den er mye mer fremtredende enn på venstresiden, i de lyse tonene der. Jeg liker godt strukturen på venstre side. Men om jeg synes kontrasten mellom struktur er noe stor, er det ikke sikkert at det er tilfellet for de andre som ser bildet.

At du alltid har likt bildet er flott. Det er noe med det, som jeg skreiv over; huset, fraflytting, horisont og lys. Søk etter å få det slik DU ønsker, og om det bare er du som liker det (ikke tilfelle ved dette bildet), er jo det også bra :)

Det er også en begrunnelse at man ikke klarer å begrunne. Men tror at man kan lære mye av sitt eget bildesyn ved å prøve, å tenke over det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu