Bestemor
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_563402} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Et flott portrett av din bestemor, fine naturlige farger og bra skarphet, men du burde ha plassert henne helt til venstre i bildet, slik at hun ser innover i bildeflaten, ikke slik som her, hvor du har plassert henne "ut av bildeflaten", og da blir også bildeformatet litt galt...

mvh Ulv
Kirsten H.

Flott og velkledd bestemor. Den lua skulle jeg gjerne hatt.
Ellers er jeg enig med Ulv, neste gang tenker du på plasseringen i bildeflaten i forhold til retningen på blikket.
mvh Kirsten
Roar K.

Bare å slutte seg til de to første. Hvis du ikke har mer å gå på til høyre så er det jo også en mulighet å kutte til venstre slik at du kommer litt innpå jakka. Da får du et mer kvadratisk format, men du får det som er riktig litt mer luft foran enn bak.
Ansiktsuttrykket og portrettet i seg selv er jo helt topp.

Roar.
Liv F. D.

Ja, bare et kutt i v-siden her så sitter dette veldig bra. Kjemeflott av bestemor i nydelig, kledelig blått :)

mvh
Liv ")
Eirik B.

Et fantastisk portrett av en tilsynelatende fantastisk bestemor. Liker blåskjæret i bildet og den blo bakgrunnen. Det kler luen og hennes blå øyne. Personlig liker jeg også meget godt formatet og utsnitett med bestemor plassert godt ut i siden med mye luft forran seg.

Mvh
Eirik Bøe
Eirik B.

Det skulle stå "blå bakgrunnen"
Knut Georg F.

Fint portrett i miljø. Kanskje er det skjermen min, men kanskje kunne du dempe litt blåfarge (på grunn av hudtonene). Ei såpass voksen dame kler godt å bli avbildet med mindre luft/tid foran seg enn bak seg:-)
Mvh Knut
Sunniva S.

Mange takk for fine kommentarer! Utsnittet er nok gjort helt bevisst, i et forsøk på å skape et mer dynamisk portrett av ei svært aktiv og travel dame. Et mer klassisk oppsett blir nok for kjedelig for min bestemor. ;)
Kristinn G.

Dette er morsomt. Måten du kutter. Bye bak og dama ser ut av bildet gjør dette bildet ekstra spennende. Kanskje det kunne kjøres enda lengre.
Willy K.

Flott portrett av bestemor! Ser ut som at hun trives i situasjonen, det gir et flott uttrykk. Liker også godt fargene og den fine bakgrunnen. Hun er fint plassert i bildet synes jeg, artig at hun ser ut av bildet, samtidig som det ikke er altfor trangt i høyre kant.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu