Bildet inngår i albumet Landskap -
Utstyr
  • Holga 120 CFN
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger207
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_563865} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Komposisjonen bærer en igjennom dette motivet som formidler dybde og avstander sammen med ro og balanse. Holga-uttrykket gjør opplevelsen topp!
Avsluttet .
Jeg klarer dessverre ikke alltid å konkritisere /definere dine bilder...det er bare noe som innbyr til å SE på, kanskje er det tonene..landskapet, roen...nøyer meg med å nyte.

mvh Ulv
Roger H.
Hei Kjell og Ulv. Setter pris på at dere likte uttrykket i bildet. Tusen takk.
Torild H.
Komposisjon som eg oppfattar som harmonisk, og vel fordi eg finn ein slags symmetri her, ikkje slik som meir tydelig og stram byarkitektektur kan vera symmetrisk bygd opp, men her forma av organiske linjer og flater, mjuke overganger. I tillegg bidrar snøen til dette uttrykket.

Kanskje berre litt meir flate i forgrunn på bekostning av himmelflate? ...men samstundes liker eg det store, åpne himmelrommet der vignetteringa rammer fint inn.
Lyset er flott!
Roger A.
Hei Roger. Ser du har lagt ut en del bilder tatt med Holga siden sist jeg var her på foto.no.

Jeg syns du benytter kameraet på en utmerket måte. Alle bildene har en stor grad av realisme og nærhet i seg. Komposisjonen her gjør at man dras innover i bildet mot bjørkene i enden av vannet. Dette, sammen med kvaliteten kameraet bidrar med, gir bildene et skremmende preg, men på en deilig måte. Det samme gjelder dette bildet:bilde nr. 623197

//roger
Roger H.
Forstår godt hva du mener med mer flate i forgrunnen Torild. Da ville det blitt mer jevn fordeling av tre flater. Mulig det har noe for seg.
Jeg synes det er morsomt at du også liker Holgabilder Roger, og at du får noe ut av det. Bra du ser på tidligere bilder og.
Takk begge to for inspirerende kommentarer.
Ivan H.
Det er vanskelig å kritisere disse Holgabildene, Roger, og det er du nok selv klar over. Man kan få alt fra både slakt og storslått skryt.
Legger du dette ut på galleriet, får du iallfall ikke en "skarpt og fint"-kommentar :)

Til bildet..

Ofte med disse bildene, fra eldre kamera, som legger tyngden sin på "svakheter" istede for det perfekte, er at man liker dem, men man klarer ikke sette fingeren på hva. Det gjelder også dette. Kanskje det er den nærheten og realismen.
Det uperfekte som viser naturen fra en naturlig side.

Her trenger bildet dybde. Blikket dras inn mot midten og treffer trærne. Men jeg vil forbi og hadde ønsket meg en åpning. En åpning mellom trærne mot "horisonten" hadde hevet bildet til høyt for min del.

Roger H.
Hei Ivan. Mulig det er vanskelig å kritisere Holgabilder. Jeg for min del synes ikke det er noe vanskligere en andre bilder, men jeg forstår godt at du mener det.

Kan nok være enig i at du ville ha en åpning mot horisonten, skal ha det i minne til senere hvis motivet inneholder noe av det samme.
Takker så mye for god kritikk.
Thorbjørn R.
Vignetterningen og dammen drar blikket hardt og bestemt rett til bildets sentrum. Der står to trær i vinterdrakt. Fint foto :-)
Roger H.
Mange takk for det Thorbjørn, og God Jul.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu