Bille på blåklokke
Utstyr
  • Canon 550 D
  • enkelt teleobjektiv 18-55mm
  • Brennvidde44mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_565212} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jon Petter M.

Spennende motiv, flott effekt med blåfargen mot mørk bakgrunn.
Knut Georg F.

Fine klokker, og billen må sloss for oppmerksomheten her. Kanskje litt skarp blåfarge, og skulle gjerne sett hele klokkene i bunnen.
Mvh Knut
Lars-Anders M.

Enig med Knut
LAM
Lisbeth S.

Nydelige farger mot det mørke og sannelig har du fått med en bille også.
mvh Lisbeth
Roar K.

Kanskje noe sterkt lys på blåklokkene så jeg ville forsøkt en forsiktig lysdemping og økt kontrast for å få fram litt mer av naturfargen. Blir billa litt for mørk så kan jo den lyses opp igjen separat i etterkant. Det er enklere enn å isolere alle blåklokkene for lysdemping.
At du lar stilken lomme opp fra hjørnet og følge høyre ramme er ikke beste løsningen her. Jeg ville heller tatt med litt mer til høyre og fått stilken rent ut fra nedre ramme med litt avstand til hjørnet. Da får du et bedre perspektiv og antagelig mer spenning i bildet. Vil du beholde akkurat dette formatet kan du jo kutte tilsvarende til venstre da du har nok å gå på der. Kan være enig med andre som nevner at de ville hatt litt mer nede.
Billa har så absolutt brukbar fokus.
Til din orientering så er ikke 18-55 i teleområdet. Det starter i vidvinkelområdet på 18 og går til 55 som regnes som normalobjektiv. Derfor er det ofte dette som følger med når man kjøper kamera.

Slett ikke ment som sleivspark alt dette selv om det kanskje kan virke som mye negativt. Det er bare litt av mine erfaringer og kunnskaper som jeg deler med deg istedenfor bare et klapp på skulderen som du ikke lærer noe av.

Roar
Monika Våg L.

Fint dette, med bille på :)Litt enig med Knut ;)

Monika
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu