Tåke i Kjøkøysundet
Tykk tåke over Kjøkøysundet filtrerer den lave solen ganske så effektivt. Vi har her både en varm og en kald side. Slike gamle pælebrygger er både sjarmerende og gode foto-objekter.
Bildet inngår i albumet Svaberg og kyst i Østfold - Bilder fra mine turer langs kysten her på Kråkerøy, Hvaler og Østfold forøvrig.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-12-21 20:44:03
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-12-21 20:47:23
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300s
  • Nikon AF-S Nikkor 16-85mm G ED VR
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_565547} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Alf B.

Stemningsfylt og fin serie fra bryggekanten, liker lyset og fargene her.

Alf
kristin P.

Flotters den versjon 1 der, men jeg liker ikke helt overgangen i fargene fra det helt utbrendte feltet og utover, oppfatter litt støy der, mulig å jobbe med det området selektivt??? mne du verden ellers synes jeg kmpen er kjempe fin, og brygga er super skarp:-) liker også venstre siden av himmelen;-) og god jul forresten;-)
kristin P.

skulle stå kompen midt i der;-) litt fort i svingene, imellom julegave innpakking her;-)
Elisabeth M.

Vakker stemning fra brygga, som forsvinner i dimman! Jeg liker lyset,fargene og det flotte motivet. Fine komposisjoner hvor originalen er helt topp:) Liker også det tette utsnittet i versjon 2.
hilsen Elisabeth
Rune P.

Alle er fine. Men jeg falt for v2, topp foto.

rune
Dirk R.

flott serie Walter, har akkurat lest demokraten :-) gratulerer med Walters Bilder på skrivekarl !
hilsen dirk
Roar K.

Velger meg originalen her. Fint komponert med brygga som drar blikket innover i bildet. Lyset som trenger gjennom tåka må også nevnes. Flotte farger i steinene tar jeg også med.

Roar

Walter S.

Takk til Alf, Kristin, Elisabeth, Rune, Dirk og Roar for hyggelige kommentarer!

@ Kristin: Vi to må ha to forskjellig kalibrerte skjermer, fordi det er ikke noe 'helt utbrent' felt i originalen på min skjerm.

@ Dirk: Takk for det. Du kjente igjen det ene bilde fra bøkeskogen på Rygge? Har ikke sett dagens enda, ligger vel ute i postkassa (det snør ute) men skal ut og hente nå.

Mvh,
Walter
Avsluttet .

Jøss, det er kanskje ikke bare jeg som kryper rundt på svabergene her ute.. Morsomt å se bilder fra de samme stedene jeg fotograferer ofte på. Kjempe flott komposisjon, vet ikke om jeg vil velge hvem av de tre som er "best" da jeg liker alle tre meget godt! Ta en kikk på G+ siden min så ser du flere bilder fra Fredrikstad distriktet.

http://plus.google.com/109303894679037529650
Avsluttet .

Nydelig! V2 og V3 likte jeg aller best ..flott stemning du faget her!
God Jul!
Hilsen
Tove
Olav Bjarte K.

Det må være kjekt å rusle ut i tøfler og slåbrok for å fotografere så flotte bilder av de "evige" motiver! Jeg aner den spesielle arkitekturen av Puttesund Bro bak i tåkehavet - og jeg velger den versjonen som min foretrukne.

Vennlig hilsen.
Avsluttet .

Tåke, men allikevel veldig god sikt over det vesentligste (orginalen).
Stilige og "veiledende" linjer.
Rikelig med påler og fundamenter skaper soliditet og trygghet.
Her hviler en ro som gir rike muligheter for meditasjon.
Det flatterende lyset styrker denne opplevelsen.
God Jul.
Tommy P.

Oi. Dette var flott, gitt. Det meste av skryt er allerede nevnt, og jeg stiller meg i kø. Hvis jeg måtte velge, måtte det blitt V1, men likte V3 også godt. V2 også for så vidt. :) Kjempe fint!
Walter S.

En takk også til Patrick, Tove Caroline, Olav Bjarte, Kjetil og Tommy for hyggelige tilbakemeldinger!

@ Patrick: Joda, vi er en del svaberg-krypere her ute på Kråkerøy.

@ Olav Bjarte: Det var fint at du kjente igjen "Hvalerporten" - som noen kaller brua - i profil. Akkurat tøfler har jeg ikke og slåbrokken min henger på innsiden av badedøra, men jeg trives bedre med oalbukse når jeg fotograferer (for ikke å bli arrestert!), men hvis jeg absolutt ville så kunne jeg kanskje gjennomføre det. Det er ca. 50 meter fra huset mitt ned til den brygga.
:o)

@ Kjetil: Det er alltid en spesiell glede å få kommentar i fra deg, fordi du er en mester av å pakke opplevelser inn i treffende ord, med en god porsjon filosofi i tillegg! God Jul til deg også. Kjetil!


Mvh,
Walter
Harald G.

Supert som vanlig fra deg. Likte best V1 men alle er jo bra. M+ som det het på skolen i sin tid.
Walter S.

Takk for den , Harald

Joda M+ klinger bra det.

Og dette er en sann historie: En skolekamerat av kona fikk med seg karaktærboka hjem til sin gamle far (dette var på slutten av 50-tallet). Karakterne i boka gikk mest i LG (som jo den gang betydde "Lite Godt"), men gutten forklarte faren at LG sto for "Liddli Godt", noe som ble tatt for god fisk...!
:o)

Mvh,
Walter
Dag Tore ..

Hei...Rent og fint bilde med god skarphet og duse farger.Meget fint med tåken,som setter en fin stevning på hele motivet.PS.Jeg likte alle bildene fra brygga......GOD JUL......DAG
Walter S.

Takk for det, Dag Tore - en God Jul til deg også!

Mvh,
Walter
Per R. G.

Orginalen er klart best kansje klonet vekk bryggen eller fiskestenngslet i høyere hjørne men bildet er helt topp
Terese B.

En veldig flott serie, der originalen er den som skiller seg best ut!
Nydelig lys!
Walter S.

Hjertelig takk for hyggelig besøk her inne og kommentarene deres, Per og Terese!

Mvh,
Walter
torkil s.

veldig fint bilde og god kontroll på hdr, likte spesielt godt versjon 3!
Willy K.

Vakkert og stemningsfylt! Det var egentlig lyset i v1 som fanget oppmerksomheten min, liker hvordan den gamle piren peker mot det litt udefinerbare lyset. Ser at jeg liker v2 også, og selv om jeg synes brofundamentet er for midtstilt i v3, liker jeg kontrasten der mellom gammelt forfall og høyreist storhet der framme. Flott serie!
Walter S.

Hjertelig takk, Torkil og Willy! Hyggelig at dere fant veien hit og tok dere tid til å kommenetere.

Mvh,
Walter
Martin H.

Hei igjen! Må bare si at dette var et godt stykke foto i mine øyne for å si det mildt. Herlig og balansert sammensetning av elementer som utgjør hever alle deler av bilde. Det varme skarpe, men fremdeles behaglige, solyset på høyresiden og den kalde blå venstre siden er som ying og yang. Steinene i forgrunnen, bryggen som leder inn i bilde, bryggeoppleggget på høyresiden som skaper balanse i rammen, den klare og skarpe fremstillingen, tåken og lyset - alt er særs godt gjennomført. Gratulerer med denne, veldig bra!
Inger Anne Maritsdotter V.

Et knallfoto, etter min mening (!!!)

Visuelt og teknisk, en innertier.
Tove H.

Slenger meg på rosen , dette var utrolig flott. Alle bra, men v2 og v3 liker jeg best.

Tove)
Walter S.

Oii!

Det var da mange superlativer her. Ikke at jeg har noe imot det. Det gleder meg selvfølgelig at andre enn meg får noe ut av bildene mine også. Det gir også oppmuntring til å fortsette på "samme stien", nemlig jakten på lyset.

Mange takk Martin, Inger Anne og Tove!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu