Kula i nettet
Hvis ikke jeg har bomma så er det vel dagen i dag - 2.juledag som går under betegnelsen "Boxing day" i Engand der saker og ting skjer rundt om på forskjellige baner der 20 mann løper rundt etter ei kule fylt med luft mens en mann i hver ende skal hindre at kula havner i nettet. Men det gjør den jo stadig vekk likevel.

http://pbase.com/kneppen
Nettsprengende
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_565947} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Solvår B.

Den engelske tradisjonen du beskriver, har jeg ikke hørt om. Snakk om å være uvitende. hehe
Jeg trodde du hadde avbildet din julepynt, og var imponert over arbeidet du hadde lagt i å surre gulltråden rundt og rundt - før jeg leste underteksten.
Julete i vakre farger, er det jaffal.
: ) Solvår
Morten L.

Ja,her har julepynten fått et Roar-preg over seg;)
Alf B.

Det minner meg mer om julepynt enn en fotball som havner i nettet, syns dette ble ett flott abstrakt bilde fra deg Roar ha en forsatt fin jule fering.

Alf
Hans-Jørgen H.

Ja Roar!
Her kan man nesten telle alle banene du har gått i ring rundt Mars for å få tatt detta spektakulæøre bildet.
Uhyre intressant dokumentasjon av the red planet.
England, ball, boxing day..hjeeelp..hva skjer nu..
Flotters dagen from Tyrin.
Eli S.

Boxing day, andre juledag. Joa, har hørt om det, men fotballinteressen er heller laber her i huset. Så de greiene står vi over. hehe
Flott av den røde, runde greia med alle de gullskimrende trådene rundt.
Ha en flott boxing day borte i Goa.
:) Eli
Heidi N.

Dette ser ut som en rød julekule flytende rundt i ett eller annet. Boxing day skal de få ha for meg, så lenge jeg slipper. :)
Ha en fortsatt fin romjul. :)
Heidi
Carsten W.

Jeg har familie i England og har hört at boxing day kommer fra folk som gikk rund med "boxes" for a sammle penger til fattig folk.
Og der kan det hende at de spiller fotball for a fa publikum.
Ogsa boxing day uoffisielt navnet for förste dagen etter jul butikkene er apent. Restene av julevarer ble solgt billig, butikker er stappfullt, og hvem som er kjennt med engelsk humor kan lett gjette, hvorfor dagen fikk kallenavnet.
Lars Ivarson F.

her har roar teke hawkings forståing av tyngdekrafta innover seg..jorda som ei kule i nettet..fint pedagogisk oppbygt fysikkbilete for juletida..flotters.. så enno god jul til deg!
Trygve B.

Du vet nå å skape gode motiver. Et spesielt bilde dette. Som det er sagt: kunst fra Roar. Jeg er enig i det. Ha en fin kveld. Mvh Trygve
Lisbeth S.

Herlig kunststykke, bra laget i fine farger.
mvh Lisbeth
Tor Inge O.

Gjør seg sikkert på veggen . Fine fargetoner.
mvh
Tor Inge
Erik L.

Nydelig fra deg. Liker de dype fargene her.
mvh. Erik
Frode L.

Hei Roar.

Vil heller se og nyte dette bildet i stedenfor fotball.
Kreativt og fint laget.

Frode.
Avsluttet .

Har hørt opm boxing day ja, artig og fin dag for den som er glad i fotball.
Flott bilde, selv om det ikke minner så mye om en fotball. Liker fargene, minner meg mye om julepynt dette :) Fortsatt fin julefeiring der nede i India.

mvh Øyvind
Roar K.

I motsetning til det som noen kanskje tror så er jeg ingen fotballentusiast. Tar med meg resultastene i avisene av og til og ser på når Norge spiller landskamp - og kanskje noen kanper når det er VM.
Nei, det er indiviull idrett som interesserer meg og har vært det jeg har drivi sjøl.
Takker så mye for kommentarene.

Roar
Ann T.

Hei Roar, "Boxing day" hadde opprinnelse i England fra dagene hvor de som var rik samlet gaver/mat/penge til de som ikke hadde så mye. Wikipedia sitat - "Boxing Day is traditionally a day following Christmas when wealthy people in the United Kingdom would give a box containing a gift to their servants"
Har ingenting å gjøre med fotball så langt jeg kan huske, men nå har jeg vært i Norge for over 30 år, så kanskje ting har endret seg... ;)

Mvh, Ann
Roar K.

Du har nok rett i selve historien. Men i Norge er nok dagen mest kjent fordi det alltid går en god del kamper i premier leage på akkurat Boxing day eller i Norge bedre kjent som 2. juledag. Jeg som tidligere ikke kjente den virkelige historien har alltid forbundet den med nettopp fotball til tross for at jeg ikke er blant de som glaner på fotball.
Her i Goa hvor jeg bor om vinteren får engelskmennene sett sine kjære kamper på TV, men ikke før dagen etter. Jeg er ikke interessert.
Takker så mye for kommentar og den virkelige historie.

Roar
Bjarte W.

Synes det ligner en flott julekule, jeg - er i hvertfall flotte julefarger. Fint laget.

- Bjarte
Roar K.

Takk til deg også, Bjarte.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu