PAVILLON TURGOT - Serie på 4
Når det gjelder behandlingen av mine bilder fra Louvre så er det i svært mange tilfeller dratt hardt i spakene og spesielt er lyset dempet og detaljer dratt frem slik at de som kjenner stedet kanskje vil protestere og si at det ser ikke slik ut. Men når man drar litt i spakene kommer detaljene mer frem, noe man normalt overser når alt skal lages pent og pyntelig.
Jeg har kalt hele serien med bilder fra Paris som jeg nå begynner å se slutten på etter å ha redigert 345 bilder for "Mitt Paris" hvilket spesielt bildene fra Louvre bærer preg av. Jeg ser ikke nødvendigheten av at jeg skal følge alle andre og komme så nær opp til virkeligheten som mulig. Noen bilder gjør det, men de er unntakene.

http://pbase.com/kneppen
Ikke akkurat ekstrem forandring. Men kanskje ikke helt virkeligheten heller.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-12-29 05:40:03
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-12-29 05:40:41
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2011-12-29 05:41:32
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Sigma 18-250 med stabilisator
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSamtlige bilder tatt håndholdt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_566341} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Solvår B.

For meg er det helt greit at du drar i spakene. Du får fram fine detaljer.
Dette ligner på den byen jeg bodde i i 1971. Dengang var det få høyblokker i Paris. Jeg elsket å vandre rundt i byen, stoppe opp og se oppover. Disse bildene får meg tilbake til Paris. I tillegg til bygningsdetaljene, kjenner jeg stemningen, hører lydene, kjenner luktene....og husker noen ubehagelige detaljer som en ung, blond 19-åring opplevde. Ingen store dramaer, heldigvis.
Her fikk du fram minnene mine nok en gang, Roar. Jeg liker hele serien.
: ) Solvår
Eirik B.

Flot fremstilt av spennende og klassisk arkitektur. Liekr midtstillingen og speilingen i V3 godt, samt detaljfremstillingen i V4.

Mvh
Eirik Bøe
Eirik B.

Det skulle stå midtstillingen i V2
Harald N.

Du får fram mange flotte detaljer, før kunne handtverkarane faget sitt.

Mvh Harald
Avsluttet .

Nydelig Roar! Elsker disse bildene alle er så fine!
Hilsen
Tove
Trygve B.

Fin arkitektur dette. V2 er nok den som jeg faller for her. Aldeles flott. Slike bygninger er jo rene kunstverk. Bare kom med mer. mvh Trygve
Walter S.

Det er ikke lett å begrense seg når man har så mye flott arkitektur å ta med, og objektet er så stotr og sensoren er så små.

Jeg velger meg versjon 3 fordi her er det passe mye arkitektur innenfor ramma og forhold hus / himmel er omtrent 2/3 til 1/3 del, samt at vinkelen på objektet er mere tiltalende enn rett forfra. Jeg liker også detaljene i versjon 4.

Mvh,
Walter
Walter S.

...objektet er så stort...(skulle det stå)!
:o/
Lars-Anders M.

V2 er best tycker jag
mvh
LAM
Heidi N.

Flotte bygninger med varme fine fargetoner. Liker det stramme utsnittet i originalen og v2 best av de 4.
Heidi
Alf B.

Flott serie med med mange flotte detaljer, er helt ok og dra litt hardt i spakene på slike motiver er som du sier att detaljene kommmer mer frem.

Alf
Lars Ivarson F.

kven var denne Turgot? er like vis, eg, etter 4 vinklingar..og i v2 har du drege så hardt i spakane at fargekartet frå oxan skimrar i all si prakt på gesismsane..så det er ikkje berre detaljane som kjem fram..har så absolutt sansen for dei halvkvalte løvene i v4..gromt
Kirsten H.

En flott serie med arkitekturbilder. Jeg synes ikke du har dradd for mye i spakene her, du har fått fram de fine detaljene i denne barokkbygningen. Hele ideen gikk ut på å skape store kontraster mellom lys og skygge, slik at det ble forskjellige mønstre etter som sola flyttet seg. Jeg liker alle sammen, bildene hører sammen i en serie synes jeg.
mvh Kirsten
elin a.

Flott serie. Vakker arkitektur.
elin
Lisbeth S.

Flott serie, liker godt v2 , god og spennende kameravinkel,
fine farger og lys, mange detaljer å se på.
mvh Lisbeth
Frode L.

Hei Roar.

En fin serie med flott arkitektur, alle er gode men faller på v2, der jeg er enig med Lisbeth.

Frode.
Roar K.

Jasså, Oxan herr Ivarson Folldal - og som trodde det var gamle "Maler'n te' Bjerke" som hadde gjenoppstått og slengt seg på lasset som blinpassasjer på Nytt og nyttig turen.
Takker ellers så mye for alle kommentarer.

Roar
Bjarte W.

Enig med Lisbeth og Frode - liker best v2 pga kameravinkling og lys. Når det gjelder fargene, så kunne jeg vært foruten regnbuefargene på de horisontale linjene øverst i bildet. Liker symmetrien også.

- Bjarte
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu