Død frosk
Utstyr
  • Nikon F301
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeAgfa APX 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger110
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5664} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Hugo S.

Etter min mening burde du gått mye nærmere med en macro-linse for å få litt mer detaljer. Alternativt kunne du brukt en vidvinkel kloss opp i trynet på padda for å få med omgivelsene rundt. En bil på vei mot padda for eksempel.
Det mangler ihverfall noe i bildet. En detaljstudie av hodet kunne sikkert vært interessant.
morgan s.

Et froskebilde er alltid godt å se. Dette er en variant som ikke er så vanlig, og sklir godt inn hos undertegnende. Jeg har selv et noe lignende og tenker legge det inn i nær fremtid for sammenligning. Egentlig synes jeg frosker burde fått sin egen katogori her på siden.

mvh morgan
Dag N.

Denne er absolutt blandt dagens favoritter. Det er alltid hyggelig å se et fint bilde av en død frosk. Dette har en dyster kvalitet som får meg til å assosiere mot dinosærenes utryddelse... Litt fossilt liksom.
Perra M.

Bilden känns lite för platt för mig. Det korta skärpedjupet tycker jag räddar bilden. Bilden kräver även en bättre komposition. En annorlunda bild av en frosk är det i varje fall.
Erland W.

Er mest enig med Perra Mäki. Forstår ikke hensikten med slike bilder.
morgan s.

EW Forstår ikke hensikten?!? Hensikten er å dokumentere den stadig økende dødligheten blant våre små og sårbare.

mvh morgan
Eyvind T. F.

Generelt synes jeg man kan si at man liker eller ikke liker et bilde, men å betvile hensikten med et bilde virker for meg arrogant.
Uansett; takk for alle kommentarer.
Erland W.

Betviler ikke din hensikt, Eyvind. Slik sett beklager jeg formuleringen!
Robert D.

Jeg skjønner ikke hensikten med bildet, og vil gjerne vite hva den er? Ikke fordi jeg er arrogant (akkurat nå), men fordi jeg er interessert.
Eyvind T. F.

Vet ikke om jeg reflekterte over noen hensikt da jeg tok bildet. Det er uansett - i mine øyne - uinteressant. Jeg synes simpelten at dette var et uvanlig motiv, og fikk lyst til å knipse det. Innser at ordet 'arrogant' var drøyt å bruke. Alle må få lov til å mene hva de vil :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu