Full strekk ved landing
Hekkende spurveugler har streng arbeisdeling. Hunnen varmer og mater unger, hannen jakter. Når ungene er små slipper hannen ikke til ved reiret, men lokker på hunnen for så å avlevere byttet i et tre i nærheten. Her har jeg imitert hannen og lokket hunnen ut en tur, og hun returnere like etter, uten mat. Bildet er digitalisert fra dias og er fra 1982.
Synes egentlig det holder bra etter nesten 30 år.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetKamera montert i tre, og manull fjernutløser. (Olympus OM-2, 28 mm).
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_567445} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Jostein G.

Duverden for en positur. Flott øyeblikk å fryse ugla. Utsnittet er bra. Originalen er vel litt skarpere ! ? Selv har jeg ennå ikke sett spurveugle engang .. he he
Lisbeth S.

Stiligste positur jeg har sett på lenge, virkelig tatt i rett øyeblikk, grei nok kvalitet etter så mange år, men litt utbrente partier som kanskje kan dempes litt.
mvh Lisbeth
Morten L.

Dette var herlig situasjonsbilde;)
Bjørn J.

Takker for kommentarer, orginalen er nok betraktlig bedre ja. Likte posituren selv, spesielt siden det er tatt dengang vi tok enkeltbilder og ikke serier med 10 bilder pr. sek. som idag.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu