En smakebit av Rondane II
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_568357} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Michelle L.
fantastisk bilde :) du kunne kanskje fått med mer av fjellet. jeg kan se for meg at det kunne blitt fint ;) men jeg er ingen ekspert ;)
Trond O.
Hei,

Du har fanjet tåken og en stemning bra i bildet her. Michelle har nevnt noe om å få med mer av fjellet, og får slenge meg på noe av det samme sporet. Som sagt, en spennende stemning og tåke, men utover det er det vanskelig for min del å finne noe å feste blikket ved, eller noe å studere videre. Med andre ord jeg ser bildet, ser tåken og stemning og finner ikke noen grunn til å dvele ved bildet lengre enn det.

Er det noen motiver, dybde videre i bakgrunnen, eller annet på originalen som kunne vært inkludert?

Jeg foretrekker også at det hadde kommet frem litt flere nyanser i tåken og fjellene. Økte kontraster og økt detaljer for å få frem litt mer dynamikk i bildet.

Et bilde med absolutt bra potensiale, men som mangler litt per nu for å fenge interessen videre for min egen del. Men som nevnt et motiv du kan jobbe med videre for å få vist frem noe mer. Bra jobbet!

Mvh. Trond
Torstein S. T.
Takk for hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger begge to, og jeg er helt enig i det dere sier. Det jeg kan si, er at jeg allerede har "pushet" på enda mer på kontrastene enn det jeg strengt tatt ville gjort med god samvittighet innenbords. Det henger også litt sammen med at det ikke er noe virkelig blikkfang i bildet: Jeg satt på fjelltoppen (Vinjeronden) i godt over en time midt i tåkehavet, da jeg for et par minutter så vidt kunne ane den fjellryggen og dalføret bakenfor. Når jeg plasserte den mest synlige biten av fjellryggen i det gylne snittet, så sier det kanskje nok om hvor gira jeg var på å endelig se noe i det hele tatt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu