Stokkand hann
Utstyr
  • Canon EOS 550D
  • Canon 70-200mm f/2,8 L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger47
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_568380} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Eirik B.

Her har du fanget motivet i full bevegelse. Masse liv i bildet, og det er helt supert.

Jeg tror to ting hadde løftet bildet enda mer. Det ene er litt mer luft forran aden. Det andre er litt mer dybdeskarphet slik at både den neærmeste vingen, nebbet og øyet hadde vært helt i fokus.

Men alt i alt et flott bilde med masse action:-)

Stå på!

Mvh
Eirik Bøe
Jostein G.

Enig med Eirik i at utsnittet skulle vært mer foran fuglen. Flott action og de fargetrige blå delene på vingene dekorerer fint i bildet. det med dybdeskarphet har nok Erik et godt poeng, men det blir ganske proff planlegging å velge ned blender for å gi gitte situasjon større dybdeskarphet. Enig med poenget likevel til Erik....men da hadde du kanskje ikke fått den lukkerhastigheten du hadde trengt for å " fryse " vingene...omstendelig dette he he.
Artig øyeblikksbilde av den fotogene stokkanda :-)
May-Brith O.

Ergelig å ikke få med seg hele anda og gjerne med litt luft foran når en finner en så flott en som denne:-) Vakre farger og fin positur.
Lillian Utstrand G.

Heisann!
Tusen takk for kommentarer alle sammen! Ja, det mangler mye på dybdeskarphet, så det er bare å øve seg! Jeg kjøpte nytt objektiv på lørdag, og måtte selvsagt prøve det med en gang!
Dette får jeg nok mye moro med nå utover våren når trekkfuglene kommer tilbake!
mvh Lillian
Odd E. k.

Flott positur på fuglen der den strekker ut vingene. Flott skarphet og tatt i et flatt lys der jeg skulle ønske en raskere lukkerhastighet for å kunne få frem skarpheten bedre. Mindre luft bak fuglen og noe mer foran er øsnkelig for å kunne få med hele vingespissen. Godt fanget!

Mvh

Odd E
Lillian Utstrand G.

Tusen takk, Odd!Jeg skal prøve meg fram, med justering av lukkertiden!
mvh Lillian
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu