Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_568399} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Lars Ivarson F.

fint innspel, men lyset i trea blei litt i meste laget under den flotte stjernehimmelen, så derfor ville eg ha flytta nedstekanten forbi det mest opplyste partiet i høgre kant..trur det ville ha vorte eit betre bilete..gromt
Odd E. k.

Flott dominerende himmel der stjernene kommer fint frem, men trærne stjeler litt av oppmerksomheten siden de er opplyste. Bildet har sikkert blitt mye bedre med trærne i en mørk siluett slik som de lengst borte fra forgrunnen. Liker komposisjonen og utsnittet.

Mvh

Odd E.
Roar Frich V.

Jeg er litt uenig med de andre som kommenterer dette bildet. Jeg liker veldig godt fargene som du har fått frem i skogen, og oppdelingen mellom himmel og skog er gjort helt etter læreboka. Dette skaper også dybde i bildet. Det som jeg reagerer på med trærne er at de er veldig uskarpe.Det hadde etter min mening vert bedre å sette fokuset på trærne for å få de skarpe.Trærne på venstre side virker også litt utbrent. Kanskje HDR kunne gitt et bedre resultat.
Tove H.

Himmelen med stjerner, stjernebilder var det som fenget meg her, komposisjonen er også bra. Men forgrunnen, uskarp og i grelt lys... den ødelegger.

Tove)
Yvonne Ø.

nydelig bilde,liker både trærne og himmelen. fargen i trærne passer flott sammen med de små skyene. hvordan unngikk du stjernespor?
Alf B.

Flott nattbilde med fint lys og varme farger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu