Siland
Fint landskap og litt farger i speilbildet...og fuglen
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-01-12 15:39:05
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-01-12 15:40:08
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2012-01-12 15:42:11
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2012-01-12 15:44:29
    Versjon #5
  • Lagt inn: 2012-01-12 15:48:21
    Versjon #6
  • Lagt inn: 2012-01-12 19:03:44
    Versjon #7
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Nikon 80-400 4.5-5.6 D AF VR-Nikkor ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger134
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_568455} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Dag Tore ..

Hei Mesterfotografen.Jeg ser at du er dyktig om dagen.Dettte er jo bra,fint å komme ut å benytte fotolyset.Bra bilder du har lagt ut her! Likte mest versjon,4 I mine øyner sliter du noe med isoen,mulig også skrpheten ?Den er neste helt på topp.Det er mulig ikke linsen holder den kvaliteten,som er lovet!Mulig at jeg er noe pirkete nå!PS Jeg har også prøvd og testet dette objektivet.Fungerer hel greit når det er godt fotolys! I dag bruker jeg bare Canon-utstyr,dette fungrer gret! Ha flere gode fotodager i vinterværet DG
tom frode a.

hei,mange flotte bilder min favoritt versjon4.
fine klarefarger.
mvh tom frode
Jostein G.

Takker for kommentarene :-) Jeg har lurt på det samme Dag ! Jeg sender deg en melding om temaet. Ok. takker og bukker :-)
Avsluttet .
+1
Bra bilde av Siland Jostein
Takket være deg så ser jeg forskjell på ei Siland
og ei Ørn
Stå på Jostein
Liv F. D.

#3 ble utrolig flott da! Nydelig med dråpen i nebbet. Godt fanget der den fosser frem på vannet.

Ha en fin foto-helg!

mvh
Liv ")
Bjarte W.

Synes det enkle utsnittet i v4 var best, og likte lyset her. Mangler nok noe på skarpheten - mulig det er håndholdt? Fin serie.

- Bjarte
Morten W.
+3
Likte V5 best som motiv, men V1 er det teknisk beste. For du sliter litt med uskarpe bilder her. Også hardt lys har du hatt til tross for vintertid med lav sol.
Skulle likt å vært på det stedet du har vært. Sette seg inn i kamoen i grålysninga og vente. Og en dråpe cognac i bunn på en tom farrisflaske.
Jostein G.

Takker for kommentarene :-)

Sliter med skarpheten her ja. V1 er teknisk best ja...det er slik jeg ser det og. Bra observert:-)
Kanskje jeg skulle bruke manuell fokus, kanskje er det innstillingene i kameraet. Har nå optimert innstillingene. Kanskje er det nikonlinsa 80-400 f5.6 som blir kranglete straks det ikke er sollys? Er det CPU på denne linsa? Bør jeg ha VR av når bruke tripod ? JPEG eller RAW ? På fotovideo sa de det var plugg og play med denne linsa til D7000 Nikonen jeg har. Spørsmålene er mange og det er mye å lære ja. Jeg har mange ganger nå blitt skuffet over fokuset når jeg tar bilder med den linsa... Rart, for i sollys blir jeg imponert...
Ja, fin plass jeg har funnet der. Silanda er der stort sett alltid sammen med stokkendene. Hegren skygger av og til unna når den ser camoteltet, ...men så plutselig er den der :-) Plutselig dukker noe uventet opp... og det er topp miljø der :-)
Eirik B.

Velidig stilig med busten på hodet. Dessverre litt uskarpt. Nå kan det være skjermen her hos meg som ødelegger litt også- for her jeg sitter akkurat nå har jeg en fryktelig dårlig skjerm (vanligvis har jeg ikke det altså).

V4 er min favoritt pga det flotte lyset, samt pent utsnitt og man ser busten tydelig.

Mvh
Eirik Bøe
Tove H.

Få zoomobjektiv yter opimalt i yttergrensene, her har du vært langt unna. Synd bildene ikke er helt skarpe. Men liker fargespillet, både på fugler og vann. Synes bildene med dråpene på nebbet ble flotte.
God fotohelg!

Tove)
Lars Ivarson F.

bra kompa og snitta denne serien, men syns ikkje fokusen sit heilt som den skal og ville ha spedd på med kontrast..gromt
Frode L.
+1
Hei.

Henger meg på Tove's kommentar.
Jeg kjenner ikke Nikon så godt, men jeg har lest at når du bruker stativ, så blir bildene bedre VR av, jeg tar alle mine bilder i RAW, men skarpheten må sitte under opptaket, men lys og farger er mye å hente i RAW-fila, litt på skarphet også.

Du må bare prøve deg fram, for jeg ser du sliter litt med skarphet, hvis du kjenner noen med Nikon, så ta en prat med vedkommende.

Frode.
Tor Inge O.
+1
Flott serie av denne arten som jeg ikke sett "live". Vers 1 er best teknisk, de andre er litt uskarpe uten at jeg synes det er det viktigste ved et bilde. Vet ikke hva uskarpheten skyldes, kan hende er lukkertiden ,selv med bruk av stativ. Forøvrig skal VR funksjonen være av når du bruker stativ. Skru opp isoen slik at du får raskere lukkertid, dette kameraet tåler høy iso.Jeg bruker forøvrig heller VR funksjonen enn stativ og synes bildene blir like skarpe.
mvh
Tor Inge
Tor Inge O.

Falt ut et ord, kan hende er lukkertiden "lang".
Avsluttet .
+1
Motivmessig er V 4 best i mine øyne. V 7 er nært og pent men bakgrunnen forstyrrer noe. Skarphet er kommentert. Takker for god og nyttig kommentar på mitt bilde
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu