Barn på flukt
Tatt i Liberia høsten 2011
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger52
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_568540} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Eirik B.

Syns øyekontakten du har med gutten helt til venstre, samt det oppriktige og utilgjorte ansiktsuttrykket er det som bærer bildet og gjør det spesielt. I tillegg syns jeg bildet forteller litt om omsrogen den største gutten viser overfor den lille jenten. Jeg kunne ønsket å se mer av ansiktet til den lille jenten.

Litt småpirk kan man jo komme med på det tekniske, men neppe noe du ikke allerede er klar over selv. Så det lar jeg ligge.

Mvh
Eirik Bøe

Haakon D.

Takk for kommentaren. Fikk dessverre ikke øyekontakt med alle tre samtidig.

Veldig enig i at det tekniske kunne blitt bedre. Det ene er at ansiktet til gutten til venstre nok er litt for skarpt, men ville du gjort noe med bakken/bakgrunnen?

Mvh
Haakon
Eirik B.

Hei igjen. Hvis det er bakken i bakgrunnen og på siden av bak barna tenker på, så tror jeg ikke det er så farlig at den er uskarp eller ute av fokus. Det bidrar etter min mening bare positivt ved å flytte betrakterens fokus mot hovedmotivet. En viktig betingelse for dette er selvfølgelig at motivet er skarpt og i fokus. Det er det ikke helt her etter min mening.

Så hvis du spør meg, så er svaret "nei jeg ville ikke tenkt noe særlig på bakken". Jeg ville heller ved neste anledning prøvd å forbedre skarpheten på barna. Dette er nesten umulg å fikse i ettertid, så her må man nesten treffe i skuddøyeblikket.

Du har fanget et fantastisk uttrykk i øyne og ansikt hos gutten til venstre synes jeg, men du har ikke truffet helt med fokus på øynene hans.

Hvis du ønsker et bilde med mindre skygger og mer detaljer når solen er sterk, kan du prøve å plassere motivet i skyggen. For eksempel under et tre der sollyset ikke treffer direkte. Da får du også frem mer detaljer i ansiktet til den eller de du tar bilde av.

Mvh
Eirik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu