Skarvelanding
Inn for landing. Fuglen hadde også ring ! :-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-01-14 19:17:14
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-01-14 19:18:23
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2012-01-14 19:27:13
    Versjon #4
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Nikon 80-400 4.5-5.6 D AF VR-Nikkor ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger163
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_568806} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Helge H.

Du er aktiv om dagen. V1 et flott bilde, meget godt fanget. Dessverre, i mine øyne mangler det en del teknisk her som trekker ned.

Mvh HH
Per N.
+1
Mitt tips til deg er følgende : moderer deg litt på både antall bilder du legger ut og på kvaliteten på de du velger ut . Ønsker du tilbakemelding på bildene dine kan det være lurt å passe på at å ikke "pøse ut" bilder . Nå har jeg ingen peiling på hva slags skjærm/panel du sitter bak ? men verson 3 og 4 er vel å betrakte som slett på kamera bilder . Grei skarphet er vel å betrakte som en brukbar start ?
mvh per
Jostein G.

Hei ! Per Nilsen. Jeg ser ikke bare på skarphet når det gjelder bilder hvis det er det du mener. Jeg ser nå litt på hva slags øyeblikk som er fanget og så er det jo noe som hetter bevegelsesfokus. Dessuten så er jeg ganske ny her, og jeg vet det kan være mange meninger om bilder, og det har jeg til hensikt å føle på, nettopp ved å legge ut bilder. Gode råd er dyre sies det, men her er de gratis...og det er jo kjekt :-)
Per N.
+2
Bilder Jostein , kan vi diskutere "til krampa" tar oss :-) men det er likevel noen enkle erfaringer som kan det være lurt å ta med seg . Husk på at dette er et forum for foto/bilder hvor de som betrakter bildene er allt ifra "ferskinger" , til de som har drevet med bilder /foto i en manns alder .
Som nybegyner kan det være lett å bli "revet med" , av sin egen fortreffelighet .
Når en har vært medlem ifra "et par dager ifra " før lillejulaften"
kan det være lurt å moderere seg , og ikke gå til topps som uken kommentator , på første forsøk . Du burde i det minste ha såpass ydmykhet at du ikke "kaster " bort tiden med å bortforklare uskarpe bilder/bommskudd . Teknisk sett er det mulig , men stort sett forkastelig/dumt å legge ut en hel haug av bilder som verson 2-3 -4-5 osv.
Jeg er av den oppfattningen at det skal være en klar forskjell på foto.no og fæisbukk .
Du kommer garantert til å få en bratt/flott lærekurve med både kamera og etterbehandling av bildene dine .
Lykke til videre
mvh Per
Jostein G.

Ja jeg ser det at jeg kom på topp av kommentatorlista der på fremsiden. Kunne jo tro det skulle kunne gå til hodet på meg.
Takker for at jeg blir gitt gode råd og korrigert.
Akkurat det med å legge ut serier med bilder, versjon en og to og tre osv, trodde jeg faktisk ikke var negativt. Er det trenden at det ikke er god kotyme, så greit nok.
Er det ikke litt naturlig da, hvis en er har glede av naturbilder, og er ny her, boltrer seg og kommenterer mye i begynnelsen hvis en er engasjert ! ?
Jeg forbeholder meg ihvertfall ikke retten til å ha fasiten på hva et godt bilde er. Det tror jeg kommer an på flere forhold og man må til en hvis grad akseptere at folk har forskjellig smak og forskjellige preferanser.
Jostein G.

Til Helge !
Ja jeg vet at bildene kunne vært bedre. Jeg har nå glede av å ha fanget situasjonen likevel...og det ble til at jeg la dem ut.
Jeg var innom å så på bildene dine, og det var noe optimalt med de som jeg ble fengslet av. De var skikkelig veleksponert og hadde en finnish som jeg oppfattet som svært god. Jeg ble skikkelig imponert :-) God opplevelse å se :-)
Takker for kommentaren ja :-)
Avsluttet .

Det ser ut som et fly som kommer inn for landing
Den må imidlertid stole på seg selv for den har jo
ingen annenpilot
Bra fanget
Jostein G.

Takker Øistein ! :-)
Ja litt som en Herlules hvor landingshjula er på vei ut og ned.

Har nå sett litt på kameraet og stilt autofokusen på AF-C og switched over på RAW, men kjører JPEG minne og på det andre kortet, i tilfelle det blir for mye for meg å begynne med å sette meg inn i RAW- redigering. Utløserprioritert AF-C vel og merke. Får jo ikke helt dreisen på bildene når det ikke er sollys. Tror noe av svaret ligger her, samt at jeg kjører nå høy ISO. Så da gleder jeg meg til å prøve ut dette.
Jeg har funnet en andedam her og jeg tror den skarven der har et visst beitemønster. Det er et bekkeutløp den liker å besøke og der har jeg camoteltet. Har vært der to dager nå og han kommer flyvende ifra bukta og mot teltet opptil flere ganger pr. dag. Kanskje jeg får flere muligheter mens jeg venter på hegren, silanda og annet...! ?
Litt artig at skarven er ringmerket he he :-)
Personlig liker jeg bildet, men det irriterer meg at det ikke er skarpere grrrrrr Teit av meg å ikke ha fått kameraet over på følgefokus før... Jeg er vel for opptatt av å ha det morro, men det er jo ikke så dumt det heller da...
Erland P.

hej smuk serie du visser her
erland
Sølvi Å.
+1
Artig serie , den forteller meg en historie, og det liker jeg. Prøvd å fotografere en skarveflokk vi har her, de vil ikke opp av vannet når jeg kommer :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu