Eventyrskogen på Kråkerøy
Et magisk lys i skogen i går ettermiddag. Gikk tur med hunden og hadde - som seg hør og bør - mitt lille og lette µ4/3 kamera med meg. Takk og pris!
Liker lyset!
Bildet inngår i albumet Skogens eventyr: - Opplevelser av lys og stemning i skogen
Fotograf
Utstyr
  • Panasonic LUMIX DMC GF1
  • Panasonic G Vario 14-42mm
  • Brennvidde21mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • AnnetISO 400 (og det er mye for en Panasonic av det gamle slaget!) og monopod.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_569013} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Eirik B.

Nydelig lys her, Walter- og du har på ditt vandte vis fanget det perfekt i bildet- som om det skulle vært verdens enkleste sak. Vel det vet vi jo alle at det ikke er. Jeg tror du har mye å lære bort når det gjelder eksponering og bruk av lys.

Du har dessuten funnet linjer i terrenget som balanserer komposisjonenen kjempeflott. Nydelig med disse trestammene som "møtes". Trollsk stemning her.

Trærne ser litt anderledes u- nesten som om dette er et maleri. Har du gjort noe spesielt etterarbeid eller?

Mvh
Eirik
Roar K.

Ja, hvorfor ikke også på Kråkerøy som alle andre steder i vårt langstrakte land. Ikke umulig at det bor nisser og troll inni der også.
Sjøl kjenner jeg best Kråkerøy med stein, svaberg og gamle bunkerser.

Roar
Olav Bjarte K.

Pans domène dette, Roar. Urskogspreget og mystikken veier mye, synes jeg. "Nytt liv av daude gror". Vibrasjonen i fargene øverst i bildet har fanget min oppmerksomhet, veldig spennende. Mange takk for titten!

Vennlig hilsen.
Hans-Jørgen H.

Du har fått frem en riktig så troiiiilsk eventyrstemning her Walter!
Flott skildring av skogsinteriøret i en pen komposisjon.
Triveliga dagen fra Hans-Jørgen.
Walter S.

Først og fremst, takk til Eirik som har så mye pent å si om dette bilde, og som tilskriver meg en del egenskaper som jeg skulle ønske jeg hadde, men som nok bare er tilfeldigheter.

Når det gjelder å "finne" motiver, så gjør jeg ikke noe spesiellt, annet enne å gå mye tur i skog og mark, og aller helst (når været tillater) langs med kysten her i Østfold. Står opp tidlig (pensjonist) for å få med meg den blå og gyldne timen, noe som om vinteren som oftest resulterer i kald, renneden nese og frosne tær.
:o)

Motivene er noe som mitt øye oppdager ubevisst, uten alt for mye tenking, men du skal huske på at jeg som 63-åring, har en del livserfaring å bygge på og at min fortid som "WANNABE" bildende kunstner, med maling, tegning og komposisjon, antagelig har tilført meg noe.

Det er nok også derfor at mine bilder oftest får et litt "malerisk" uttrykk, noe som skjer helt ubevisst. Eksperimenterer med forskjellige etterbehandlings-program (Ps Elemets - IrfanView - DynamicPhoto-HDR, Photomatix og Topaz Denoise) til jeg får "mitt" uttrykk.

@ Roar: Av gamle bunkerser, så har de fleste WW2-etterlatenskaper blitt fjernet og begravet i det siste. Bare Akerøy, Huth, Kongsten og Gamlebyen med Isegran er det som nå tas vare på.

@ Olav Bjarte: Du sa det - Pans rike - kunne vært en vel så god tittel her.

@ Hans-Jørgen: Ikke vanskelig å lage troiiiiilsk stemning når skogen kryr av slike motiver.

Hjertelig takk til alle for hyggelig kommentar!

Mvh,
Walter
Dirk R.

eventyrlig skogen, kjempe flott!
hilsen dirk
Walter S.

Takk skal du ha Dirk!

Mvh,
Walter
Harald N.

Malerisk og trollsk stemning.

Mvh Harald
Walter S.

Takker, Harald!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu