Miss Pirata
Hemma-studio med 300W och 500W vanliga (stora) glödlampor. Bakgrunden är ett guldfärgat tyg.
Bakgrunden räckte inte till riktigt så jag har fått beskära ganska hårt i höger kant för att inte få med väggen bakom.
Annars så tycker jag svartvitt passar väldigt bra till just det här temat. Och jag tycker också AGFA-filmen ger bra resultat, annorlunda än T-MAX och ILFORD.
Utstyr
  • Minolta Dynax 800si
  • Minolta 50/1.7
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetManfrotto CB55, 300W och 500W glödlampor, AGFA APX100
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_569774} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Eirik B.

Utfordrende og stilig positur. God blikk-kontakt. Liker de rutete stoloene, som bidrar til å gjøre sort hvitt formatet helt riktig.

Lyssetingen er jeg mer usikker på. Syntes det kom godt med lys fra venstre, men der er ikke noe utfyllingslys for ansiktet. Kanskje du ville fått bedre lys ved hjelp av en reflektor?!

Mvh
Eirik
Peter C.

Tack!
Ja ljussättningen är väl inte helt topp.
Man får tänka på att det här är en amatörstudio.
Dessutom med så pass starka lampor så är det inte lätt att se riktigt hur ljuset fördelar sig, det mesta blir vitt för ögonen. Jag kunde max ha igång
lamporna i 5 minuter för det blev så varmt.

Det är ljus från vänster, höger och framifrån.
Jag vill minnas att jag hade en 500W till vänster och 300W + en 150W till höger.
Framifrån är det från 5st små 50W halogen-spot
monterade i taket. De riktade jag mot modellen och stolarna medans de andra riktades mer mot bakgrunden.

Sånt här är väldigt spännande att hålla på med och det finns mycket att lära sig. Tyvärr är det lite svårt att få tag på modeller för en amatör att öva på. =)
Jostein G.

Her skal jeg være forsiktig med å si for mye fordi jeg er ikke så inne på dette med studiofotografering. likevel jeg har gjort meg opp noen tanker om bildet. De to stolene ser veldig kunstig plassert ut...liksom for å få modellen til å ha noe å være på i denne posituren. Bedre om du hadde plassert henne på en sofa, seng eller et bilpanser el.lign. mener jeg. Ansiktet ser ut som å være i skyggen uten noe lyssetting som fremhever former og uttrykk der. Det ser ut som en liten lysstripe har sneket seg inn ved hennes høyre øye...det venstre på bildet, og det virker ikke som bra eller gunstig for bildet her. Bra modell og bra lysseting bakfra. Uttrykket hennes kunne kanskje vært en aning mer engasjert.
Litt mye striper i bakgrunnen der. det kunne kanskje blitt lagt under strykejernet for å glatte ut foldene.
Svart hvit er jo bra her og utsnittet er stramt og bra. Virker litt som om det er for lite forarrbeide i denne...litt kjapt gjennomført og modellen virker litt brydd. Ok.

Håper det går greit.


Mvh Jostein
Peter C.

Helt riktigt att strykjärnet borde ha använts.
Ljussättningen är medvetet satt "backlight" men utan att ha stor erfarenhet av det. Snurrfåtöljerna var de jag använde under den här sessionen då de passade bra till temat plus passade bra till svart-vitt. Utrymmet var begränsat och då blir det svårt att alltid kunna välja bästa placering.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu