Utstyr
  • Rolleiflex
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger164
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_570078} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
På veg hjem på den smale sti etter en tur utenom allfarveg kanskje? De to utsnittene utfyller hverandre, og så er det rom for tolkninger av innhold. Inspirerende dette Roger.
Roger H.
Takker så mye Kjell, setter
pris på betraktningen.
Avsluttet .
Får alltid assosiasjoner da jeg betrakter dine bilder, her surrer det noen klipp fra en gammel stumfilm....synes jeg ser Chaplin særlig i "klipp2", mens det merkverdige er at klipp1 viser i mine øyne noe helt annet, en ung mann på vei...til noe? Det tekniske i dine bilder blir på en måte en ting man ikke tenker på, det er, ihvertfall for meg, kun det visuelle som teller, og tanker jeg får da jeg betrakter bildene ...og det er vel det som er viktigst med et fotografi.
Så, ikke mye konstruktivt kanskje, men det er mine tanker rundt dette bildet i to akter...kreativt, originalt og bilder man kan betrakte i mange omganger..

mvh Ulv
Torild H.
To forskyvninger; fotografs kameraståsted litt mot høgre frå fyrste til andre bilde, samt at mannen, interessepunktet i bildet, er på vei fremover, innover i bildet. Bevegelse i fleire retninger skaper spenst i komposisjonen av dette diptykket, og nesten umerkelig, ubevisst held dette interessen for bildet oppe, sjølv om innhald kanskje i fyrste omgang kan seiast å vera både enkelt og konkret.
Sterke linjer er veien som går følges gjennom begge bildene, og sideveien som mannen går i retning mot, ein forlengelse av stien i graset.

Eg "tenker høgt" her, veit ikkje om andre får så mykje utav mine betraktninger, men det får så vera, tykte alt i alt det var eit engasjerande bilde.
Rita H.
Spenst i bildet ved endring av ståsted for fotografen og mannens forflytning.
Hver for seg er de ikke spesielt spennende, men sammen blir de en fortelling.
Og jeg får også assosiasjoner til Chaplin - må nok skyldes filmen og mannens gange.

Hilsen Rita
Roger H.
Takker så mye Ulv, bra du ikke er opptatt av det tekniske og at du ser hva bilder handler om. Setter pris på det.
Takk for at du fikk så mye ut av bildet Torild. Bra du nevner veien gjennom bildene og bevegelse i retningene.
Interessant at du også får assosiasjoner til Chaplin Rita. Det så jeg ikke selv så det er bra.
Fint du ser en fortelling her.

Takk igjen til dere fire.
Erik K.
To bilder som hører sammen,hver for seg er de kjedelige og uintresange for meg.
Men når de kommer sammen og danner en helhet skjer det noe rart med personene. Den ene blir liksom litt forvokst den andre litt for liten. Ser andre det også slik? Roger er dette noe av påenget med å lage en helhet av disse to bildene?
Her hadde det passet med et dikt om at noen personer tar for mye plass andre får for liten plass.

Bra dette Roger, liker slike bilder som får en till å fundere/tenke litt.

Mvh Erik
Roger H.
To bilder som danner et diptych skal helst ha en sammenhengene fortelling. Så langt tror jeg at jeg har fått til noe her. Har ikke noe spesielt påeng med personene Erik, men liker det du sier om dem. Et passende dikt her kunne vært bra, noe å tenke på det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu