Fra location shoot jeg hadde i asia.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger284
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_570501} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
+1
Flott dybde og perspektiv
Spennende modell som kanskje står litt utfordrende
Fint bilde fra storbyen
Avsluttet .
+1
Kult bilde. Modellen kunne skutt frem haka med litt attitude, nå ser d ut som om hun nesten prøver sjenert å gjemme ansiktet bak handa. Ellers liker jeg bildet meget bra. Skulle ønske flere kunne presentere slike kvalitetsbilder her.
Jostein G.
+1
Bra utført bilde. Hun er bra lyssatt og utsnittet var flott. Bildet gir meg en følelse av et eldgamelt tema, nemlig hore eller madonna. Bildet signaliserer den konflikten og således irriterer det litt. klesdrakten og noe av attituden er i overkant erotisk, mens ansiktet litt fordekt av handa, signaliserer mer en ungpikes usikkerhet eller bluferdighet. Noe av kropsholdningen virker også tvetydig...som den ene skuldre frembydende, mens den andre undvikende. Ok...litt følelser jeg hadde av bildet.
Bakgrunnen er vel en kuliss ?

Mvh Jostein
Avsluttet .
+1
Utrolig stilig!!
Hilsen Tove
Eric F.

Hei, og takk for gode kommentarer :)

Nei det er skutt på location, du kan dse flere bilder fra shooten her: http://www.fotofashion.no/2012/01/black-and-white-roof-shoot/
Jostein G.
+1
Hmmm ok. Flott fotovær du har hatt der. Bildet er absolutt meget fasinerende og ihvertfall for meg utfordrende. Er det tilsiktet så er det genialt ! :-) Mye av damenes mystikk i dette bilde... Jeg kunne fabulert mer om bildet...men nøyer meg med å si at det for meg er endel Mona Lisa vibber. Altså litt uutgrunnelig.


Mvh Jostein
Tove H.
+1
Skyskraperne ser små ut med den langbeinte i forgrunnen.
Stailig tatt!

Tove)
Eric F.

takk.. :) for meg er denne type kontraster viktig. Det gir mere spenn i et bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu