" Heaven can wait "
Utsikt mot havet, ned på Refsnes, Nesna. Tre kvinner på et svarkt svartkvitt foto svever i himmelen , omkranset med blomster i hjørnene .
Merkelig , ligner på et eller annet jeg har sett. Gammelt julekort ? Litt blekt, men det er det som gir nostalgisk uttrykk.
Utstyr
  • Canon EOS7D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBlomster i hjørner er fra collage laget tidligere i sommer, med blomster fra dette området ( valmuer, ornblomster,magritter)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_570857} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Tone A.

Ei ganske spesiell stemning du har fått fram her kor det golde landskapet osar av kulde med fjellet bakerst så mjuktona i skodda.
Her har du plassert tre jentar, som med sine positurar og uttrykk osar av nostalgi. Jentene fletta dei lange håra sine i gamle dagar før dei la seg, noko som dei viser her med hårbølgene. Melankolske er dei uttrykket, der dei ser seg over skuldrene tilbake ned på landskapet der dei er på himmelen.Den rosa tona himmelen og mjuktona innramminga av jentene gir eit litt draumaktig uttrykk på bildet, på same tid som nostalgien kjem heim.
Men blomebukettar i kvart av hjørna får det kjølege vinterlandskapet kontrast.Flott manipulering kor tittelen set tankane i sving. Heile bildet kunne også ha vore i sepiatonar slik at nostalgien kom betre fram.
Eit kreativt bilde som får tankane i sving.
Helsing Tone
Sølvi Å.

Mange takk Tone , for den grundige "gjennomgangen" av korsn du oppleve bildet. Har faktisk tenkt omtrent slik du skreiv. Dette er et "sted" jeg har et forhold til, hvor der står et hus som ikke er med på dette bildet, og familie/vennelinjer langt bakover i tid. Dette ligger fem minutter gange fra mitt bosted. - Så er det slik, at det veks så fine blomster der, og dei er gode å tenke på dei kaldaste turdagene , og bildet kunne kanskje likegodt hett "Det kjem en vår" . Men uansett, tusen takk for at du tok deg tid.
Sølvi Å.

Var redd det blei FOR bleikt , men no ser eg jo at hvertfall ein opplever det som drømmeaktig, tankespiunnende, det var også intensjonen ..
Jostein G.

Jeg tenkte mer dette var som et minne over eldre familiemedlemmer, men tittelen sier kanskje noe annet. Sikkert tre damer som er glade, himmelsk, glade i denne plassen.



Bra laget bilde som Tone skriver mye fint om.


Mvh Jostein
Sølvi Å.

Tusen takk du , fikk egentlig lyst å lage noe nostalgisk - "heaven can wait" er vel tittelen på en film ? Jaja...jeg lager ofte først og finner på historien etterpå . Går ofte ned på nesset her, der ligger en gammel gård med en lang historie, langt uti familian .
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu